Ons bouwproces

Wie kiest voor Danneels, kiest niet alleen voor jarenlange ervaring en kwaliteit, maar ook voor een mensgerichte aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en dromen.

Al meer dan 45 jaar ontwikkelen wij aangename woonbuurten waar het fijn is om te wonen, te werken, te winkelen en te ontspannen en gaan we tijdens het bouwproces geen enkele uitdaging uit de weg.

Tijdens elke fase van jouw woondroom heb je een vast aanspreekpunt:

  • Onze nieuwbouwexpert bezoekt met jou samen de werf of kijkwoning en geeft jou het nodige advies.
  • Onze klantenbegeleider staat paraat voor al jouw vragen en loodst je zorgeloos door het bouwproces. Vanuit een jarenlange ervaring adviseert hij of zij je ook bij bepaalde keuzes. Zo weet onze begeleider als de beste waar je zeker stopcontacten moet voorzien of waar je moet aan denken bij de inrichting van je keuken.
  • Onze projectcoördinator leidt de bouwwerken op de werf voor je in goede banen.

Nieuwe woonomgevingen ontwikkelen is helemaal ons ding

Bij Danneels zijn we constant op zoek naar gronden met een goede ligging. Maar er komt wel heel wat bij kijken om van een terrein ook daadwerkelijk een nieuwe woonbuurt te maken.

Onze nieuwe Danneels- woonbuurten ontwikkelen we weloverwogen en op goed gekozen locaties. We werken nauw samen met lokale besturen om een pasklaar antwoord te bieden op hun woonnoden. 

Naast het aanleggen van nieuwe wegen en nutsvoorzieningen, besteedt Danneels veel aandacht aan een optimale waterhuishouding, maar ook aan groene plekjes, wandelpaden, ruimte voor fietsers en spelende kinderen, de verlichting, … het zijn zaken die onze nieuwe woonbuurten aangenaam en duurzaam maken. 

Bouwgrond of nieuwbouwproject

De bouwgronden in onze woonbuurten komen ofwel als bouwgronden zonder bouwverplichting op de vastgoedmarkt ofwel gaat ons bouwteam ermee aan de slag.

Samen met een architectenbureau dat op maat van het project wordt gekozen, geven we verder invulling aan de nieuwe woonomgeving. We kiezen niet voor 'standaard' woningen, maar werken nieuwbouwwoningen en -appartementen uit in functie van hun omgeving.  

Een warme thuis creëren

Met onze sleutel-op-de-deur formule bouw je zonder zorgen, maar kies je zelf nog de afwerkingsmaterialen (keuken, badkamer, vloertegels, toestellen, …) zodat jouw huis ook een echte thuis wordt. En dit binnen het afgesproken budget.
We stellen steeds ervaren vakmannen aan het werk en kiezen voor hoogkwalitatieve materialen.