Ons bouwproces

Wat mag je verwachten als je een nieuwbouwwoning koopt bij Danneels? We leggen je graag ons bouwproces uit en de stappen die we met je doorlopen. 

Al 50 jaar ontwikkelen wij aangename woonbuurten waar het fijn is om te wonen en gaan we tijdens het bouwen geen uitdaging uit de weg. Wie kiest voor Danneels, kiest niet enkel voor ervaring en kwaliteit maar ook voor een mensgerichte aanpak waarbij we luisteren naar jouw wensen en dromen.

Een warme thuis creëren

Met onze sleutel-op-de-deur formule bouw je zonder zorgen, maar kies je zelf de afwerkingsmaterialen (keuken, badkamer, vloertegels, toestellen, …) zodat jouw huis ook een echte thuis wordt. En dit binnen het afgesproken budget. 

Voor de bouw van je nieuwe woning stellen we ervaren vakmannen aan het werk en kiezen we voor duurzame kwaliteitsmaterialen. 

  Een vast aanspreekpunt op elk moment

   

  • Onze nieuwbouwexpert bezoekt met jou samen de werf of kijkwoning en geeft jou advies zodat jij goed geïnformeerd je beslissing kan nemen. 
    
  • Onze klantenbegeleider staat paraat voor al jouw vragen en loodst je zorgeloos door de bouwfase. Zo weet jij waar je zeker stopcontacten moet voorzien of waar je moet aan denken bij de inrichting van je keuken.
    
  • Onze projectcoördinator nazorg staat ook nà de oplevering van je nieuwe thuis voor je klaar. 

  Ons bouwproces stap voor stap

  Een nieuwbouwwoning kopen doe je niet elke dag. Het is dan ook logisch dat je niet goed weet wat je mag verwachten.
  We overlopen graag even de verschillende stappen van ons bouwproces. 

   

  • De keuze van je woning: afhankelijk van je gewenste regio en budget ga je op zoek naar een geschikte woning in ons aanbod. Je komt hierbij als eerste in contact met onze nieuwbouwexperten, die je rondleiden in één van onze kijkwoningen of op de werf. Vraag hen gerust advies, ze helpen je graag verder zodat jij die ene woning vindt die het beste aan jouw wensen voldoet. 
    
  • Ondertekenen overeenkomst: je hebt jouw woning gevonden en bent klaar om aan het bouwproces te beginnen. Dit is het moment waarop je samen zit met de nieuwbouwexpert om de overeenkomst te overlopen en te ondertekenen. Alles wordt je duidelijk uitgelegd en je krijgt zicht op het budget en de timing.  
    
  • Verlijden van de akte: na ondertekening van de overeenkomst verlijdt jouw notaris de aankoopakte (samen met je woonkrediet). We bereiden je dossier grondig voor en staan je bij met info & advies zodat alles vlekkeloos verloopt.
    
  • Begeleiding tijdens de bouw: je klantenbegeleider ondersteunt je tijdens het hele bouwtraject. Hij / zij brengt adviseert je over de afwerkingsmogelijkheden, brengt je in contact met projectpartners, plaatst bestellingen en plant werfbezoeken en techniekbesprekingen met je in. De werfcoördinator waakt over de timing en de uitvoering van de werken door onze aannemers. 
    
  • Welkom thuis: Hét moment waar je zo naar hebt uitgekeken. Jouw nieuwe woning is afgewerkt en opgeleverd. 

  Danneels maakt het verschil

  Met onze sleutel-op-de-deur formule bouw je zonder zorgen binnen een vast afgesproken budget en met keuzevrijheid voor de binnenafwerking. Zodat jij van jouw nieuwe woning een echte thuis kan maken. We stellen ervaren vakmannen aan het werk en werken met kwalitatieve materialen. Bovendien is er op ieder moment van het proces iemand uit ons team die voor je klaarstaat.

   

  Investeringsvastgoed Nieuwbouw
  Klaar om te bouwen met Danneels?

  Bekijk onze nieuwbouwprojecten in je regio