Snel verhuizen met Danneels

Op zoek naar een nieuwe woning of appartement en wil je graag snel verhuizen? Wist je dat er bij Danneels ook een aantal woningen en appartementen beschikbaar zijn die op korte termijn kunnen worden afgewerkt? Zo kan jij voor een nieuwbouwwoning kiezen en de bouwfase overslaan.

Benieuwd welke nieuwbouwwoningen en -appartementen bijna afgewerkt zijn? Je vindt een handig overzicht op de pagina 'snel verhuizen'

Bijna afgewerkte nieuwbouwwoning te koop

Nieuwbouw in afwerkingsfase

De woningen werden al wind- en waterdicht gebouwd. Jij valt in bij de afwerkingsfase en slaat dus het bouwproces over. Het enige wat jij nog moet doen, is de binnenafwerking kiezen. Na de aankoop kun je zelf de afwerkingsmaterialen (keuken, badkamer, vloertegels, toestellen …) bepalen.

Na de aankoop duurt het ongeveer vier maanden eer jouw akte bij de notaris wordt verleden. In die tijd werkt Danneels jouw woning verder af volgens jouw voorkeuren. Zo kun jij rustig jouw verhuis beginnen te plannen.

Sleutel-op-de-deur nieuwbouw wordt vaak enkel op basis van de plannen gekocht, maar onze panden in de afwerkingsfase kun je uiteraard ook al ter plaatse gaan bekijken. Dit helpt je om een compleet beeld te krijgen van jouw nieuwe woning.

Meteen naar Zwevezele

Op de markt van Zwevezele realiseerden we een stijlvol appartementsgebouw. De bouwwerken zijn afgerond en het gebouw is woonklaar. Momenteel hebben we nog één instapklaar appartement te koop in deze Residentie.

Dit gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en komt bovendien in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6%. Ideaal voor wie graag meteen wil verhuizen of een opbrengsteigendom zoekt die meteen te huur kan worden aangeboden.

Appartement Zwevezele

Binnenkort naar Lokeren

Ook in Lokeren hebben we nog enkele energiezuinige woningen te koop waar je snel kan intrekken. Er zijn momenteel nog drie woningen beschikbaar die zich in de afwerkingsfase bevinden en op korte termijn woonklaar kunnen worden afgewerkt. Eén gelijkvloerse woning met twee slaapkamers en twee duplexwoningen met drie slaapkamers en een aantrekkelijk terras.

Woningen te koop Lokeren

Wonen in een kijkwoning in Berlaar

In het centrum van Berlaar realiseerde Danneels de nieuwe verkaveling 'Mussenhof' met 30 energiezuinige woningen. Het project intussen helemaal uitverkocht en dus mag ook onze kijkwoning in deze woonbuurt de deur uit. 100% instapklaar, geschilderd, aangelegde tuin, incl. alle raambekleding, verlichting en een meubelpakket. Perfect voor wie graag meteen wil genieten van een gloednieuwe thuis. 

Kijkwoning te koop

Kom even binnenkijken

Het voordeel aan onze ’snel verhuis-woningen’? Je kan deze panden in afwerkingsfase ook al ter plaatse bezichtigen. Dit helpt je om een compleet beeld te krijgen van jouw nieuwe woning en de mogelijkheden. Onze nieuwbouwexperten geven je met plezier een rondleiding. Maak een afspraak. Je vindt hun contactgegevens bij de info over de woningen. 

 

Afgewerkte nieuwbouw
Ook graag snel verhuizen?

Bekijk dan zeker de (bijna) afgewerkte woningen en appartementen in jouw buurt.