Snel verhuizen met Danneels

Ben je op zoek naar een nieuwe woning of appartement en wil je graag snel verhuizen? Wist je dat er bij Danneels ook een aantal woningen en appartementen beschikbaar zijn die op korte termijn kunnen worden afgewerkt? 

Benieuwd welke nieuwbouwwoningen en -appartementen bijna afgewerkt zijn? Je vindt een handig overzicht op de pagina 'snel verhuizen'

Nieuwbouw in afwerkingsfase

De woningen werden al wind- en waterdicht gebouwd. Jij valt in bij de afwerkingsfase en slaat dus het bouwproces over. Het enige wat jij nog moet doen, is de binnenafwerking kiezen. Na de aankoop kun je zelf de afwerkingsmaterialen (keuken, badkamer, vloertegels, toestellen …) bepalen.

Na de aankoop duurt het ongeveer vier maanden eer jouw akte bij de notaris wordt verleden. In die tijd werkt Danneels jouw woning verder af volgens jouw voorkeuren. Zo kun jij rustig jouw verhuis beginnen te plannen.

Sleutel-op-de-deur nieuwbouw wordt vaak enkel op basis van de plannen gekocht, maar onze panden in de afwerkingsfase kun je uiteraard ook al ter plaatse gaan bekijken. Dit helpt je om een compleet beeld te krijgen van jouw nieuwe woning.

Meteen naar Zwevezele

Op de markt van Zwevezele realiseerden we een stijlvol appartementsgebouw. De bouwwerken zijn afgerond en het gebouw is woonklaar. Momenteel hebben we nog één appartement te koop in deze Residentie. Dit gelijkvloers appartement heeft twee slaapkamers en komt bovendien in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6%.  Ideaal voor wie graag over enkele maanden al wil verhuizen naar een gloednieuwe thuis. Of voor wie een opbrengsteigendom zoekt die meteen te huur kan worden aangeboden.

Appartement Zwevezele

Energiezuinig in Wetteren

Ook in Residentie Plataan in Wetteren zijn nog enkele appartementen beschikbaar waar je vrij snel kan intrekken. De ruwbouwwerken zijn al afgerond en je kan je al helemaal focussen op de inrichting van jouw nieuwe droomappartement. Ook hier kan je van het verlaagd btw-tarief genieten. Deze appartementen zijn heel energiezuinig en ideaal gelegen in een moderne nieuwe woonbuurt. 

Appartement te koop Wetteren

Energiezuinig wonen in Berlaar

In het centrum van Berlaar realiseerde Danneels de nieuwe verkaveling 'Mussenhof' in een nieuwe zijstraat van de Nachtegaalstraat. Hier bouwden wij energiezuinige gezinswoningen met 3 slaapkamers. Er zijn nog enkele moderne BEN-woningen te koop die zich in de afwerkingsfase bevinden. Zo kan je jouw nieuwe keuken en badkamer nog vrij kiezen. Perfect voor wie graag snel wil genieten van een nieuwe thuis. 

Nieuwbouw te koop Berlaar

Kom even binnenkijken

Het voordeel aan onze ’snel verhuis-woningen’? Je kan deze panden in afwerkingsfase ook al ter plaatse bezichtigen. Dit helpt je om een compleet beeld te krijgen van jouw nieuwe woning en de mogelijkheden. Onze nieuwbouwexperten geven je met plezier een rondleiding. Maak een afspraak. Je vindt hun contactgegevens bij de info over de woningen. 

 

Afgewerkte nieuwbouw
Ook graag snel verhuizen?

Bekijk dan zeker de (bijna) afgewerkte woningen en appartementen in jouw buurt.