Grond verkopen

Danneels heeft de ambitie om nog veel meer woondromen waar te maken. Daarom zijn wij altijd op zoek naar goedgelegen projectgronden in Vlaanderen. 

Ben je eigenaar van een bouw- of projectgrond of een afbraakpand? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van jouw eigendom? Of heb je weet van gronden of afbraakpanden in jouw omgeving? Aarzel zeker niet om ons dit voor te leggen.

Waarom verkopen aan Danneels?

Als gevestigde waarde op de vastgoedmarkt beschikken we over een gezonde financiële basis om jouw grond of pand rechtstreeks aan te kopen tegen een goede prijs. Dankzij onze jarenlange expertise regelen we de verkoop snel en discreet en helpen we je met alle formaliteiten.

We denken met jou mee en maken werk van een nieuw leven voor jouw eigendom, waar jij ook deel kan van uitmaken. Zo behoort ook een ruilovereenkomst tot de mogelijkheden.

 

Verkoop jouw eigendom zonder zorgen:

 

  • Dankzij onze jarenlange expertise, adviseert Danneels je bij alle administratieve en juridische formaliteiten.
     
  • Door onze goede contacten met notarissen, landmeters, architecten, … kunnen wij snel schakelen en de verkoop vlot afhandelen.
     
  • Je ontvangt de beste prijs voor jouw eigendom aangezien we heel goed op de hoogte zijn van de marktwaarde.
     
  • Je hebt financiële zekerheid aangezien Danneels als koper van jouw grond een solvabele partner is.
Jouw eigendom verkopen of ruilen

Benieuwd wat jouw grond of afbraakpand waard is? Of geïnteresseerd in een ruildeal? Contacteer het aankoopteam van Danneels voor een vrijblijvend gesprek.