Over Danneels

We build people happy

Een warme thuis creëren, daar doen we het voor. Wij en het voltallige Danneels- team hebben de voorbije jaren al heel wat gezinnen gelukkig gemaakt en ontelbare bouwprojecten gerealiseerd waar we stuk voor stuk fier op zijn. Bij ons is jouw woning zoveel meer dan zomaar een hoopje bakstenen. Jouw huis is onze drijfveer, onze job. Elke dag opnieuw. 

En ze woonden nog lang en gelukkig

Het is onze missie om elke dag opnieuw te werken aan leefbare, goed geïntegreerde en strategisch gelegen woonprojecten die mensen gelukkig maken. Bij Danneels nemen we dan ook het bouwproces van jou over zodat je zonder zorgen kan toeleven naar jouw nieuwe woning en er nadien jouw thuis kan creëren. 

4 unieke kenmerken van het Danneels DNA

 • Kwaliteit
  Bij Danneels is enkel het beste goed genoeg. Wij selecteren de mooiste locaties, kiezen voor duurzame materialen en werken samen met echte vakmannen om jouw woondroom te realiseren.
   
 • Vertrouwen 
  Met Danneels bouw je steeds in volle vertrouwen, zonder zorgen. Dankzij onze sleutel-op-de-deur projecten regelen wij volledig jouw nieuwe thuis zodat jij je kan focussen op de zaken die echt belangrijk zijn.
 • Trots
  Wij willen stuk voor stuk trots zijn op onze bouwprojecten en daarom communiceren we open en transparant van begin tot einde, want goede afspraken maken goede vrienden.
   
 • Samen
  Wie kiest voor Danneels, kiest niet alleen voor jarenlange ervaring en kwaliteit, maar ook voor een mensgerichte aanpak waarbij we écht luisteren naar jouw wensen. Samen met jou werken we doelgericht naar jouw woondroom.
Pascal Danneels & Katty Danneels

Al in 1974 legde vader Joost de stevige funderingen van ons bedrijf. Samen zetten we zijn werk voort, met dezelfde passie en gedrevenheid.

Al in 1974 legde vader Joost de stevige funderingen van ons bedrijf. Samen zetten we zijn werk voort, met dezelfde passie en gedrevenheid.

PASCAL & KATTY DANNEELS - DANNEELS

PASCAL DANNEELS & KATTY DANNEELS