Waarom kiezen voor een sleutel-op-de-deur woning?

Kiezen voor een bouwbedrijf dat sleutel-op-de-deur bouwt, brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo heb je maar één aanspreekpunt en vermijd je verborgen kosten. Als je een sleutel-op-de-deurwoning koopt, kun je er bovendien van uit gaan dat deze aan alle normen voldoet.

Ontdek al onze sleutel-op-de-deur woningen

Moderne sleutel-op-de-deur woning van Danneels

Wat houdt sleutel-op-de-deur in?

Een sleutel-op-de-deurwoning staat garant voor een instapklare nieuwbouwwoning. Deze wordt aan een vaste prijs en binnen een afgesproken termijn gebouwd. Zo heb je een zekerheid dat er geen onverwachte meerkosten zullen opduiken. Dit biedt de klant volledige budgettaire zekerheid.

Bovendien werk je slechts samen met één bouwbedrijf dat het volledige bouwproces coördineert. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken om verschillende aannemers te zoeken of offertes te vergelijken.

Zijn persoonlijke aanpassingen mogelijk bij een sleutel-op-de-deur woning?

Als eigenaar van de nieuwbouwwoning heb je de mogelijkheid om persoonlijke keuzes te maken voor de binnenafwerking. Zo kan je doorheen het bouwproces onder andere een keuken, badkamer en tegels uitkiezen.

Bij Danneels bieden we tal van woonprojecten aan in verschillende bouwstijlen, waardoor er voor iedere smaak iets in ons aanbod te vinden is.

Sleutel-op-de-deurwoningen Danneels

Wat zijn de voordelen van sleutel-op-de-deur projecten?

Maximale ontzorging

Danneels neemt het ontwerp, de plannen, vergunningen en ruwbouw allemaal voor zijn eigen rekening. Als klant hoef je je geen zorgen te maken over het volledige proces. De werfcoördinator bij Danneels maakt de bouwplanning en ziet toe op het vlotte verloop van de werken. De klantenbegeleider staat voor je klaar met tips en advies en helpt je bij het maken van jouw keuzes voor de binnenafwerking van jouw nieuwe woning. In het Danneels- klantenportaal heb je toegang tot de digitale versie van jouw bouwdossier. 

 

Eén aanspreekpunt

Danneels is je enige aanspreekpunt gedurende het volledige bouwproces. Je hoeft zelf niet op zoek naar aannemers waarvan je offertes moet vergelijken en die je tijdens de bouw moet opvolgen. Wij houden je proactief op de hoogte van de vorderingen en helpen je bij al je vragen.

 

Snellere oplevering

Het inschakelen van één bouwbedrijf heeft als voordeel dat de oplevering veel sneller zal plaatsvinden. In onze projecten werken we met vaste aannemers die reeds ingepland staan. Je spaart dus de tijd uit die je normaal gezien nodig hebt om aannemers te zoeken, vergelijken, briefen en meer.

Geen zin om te wachten op de volledige bouwfase? Bekijk hier de woningen die binnen enkele maanden beschikbaar zijn.

 

Meer vat op je budget

Je weet van te voren exact wat je sleutel-op-de-deur woning gaat kosten en gaandeweg kom je dus niet voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien zitten bij Danneels vele extra elementen reeds inbegrepen in de totaalprijs, zoals de aanleg van oprit en terras, de aansluitkosten voor gas, water en elektriciteit en het nivelleren van de tuin.

 

Zeer energiezuinig

Sleutel-op-de-deur woningen worden steeds gebouwd volgens de strengste normen en zijn bij Danneels bovendien zeer energiezuinig (BEN). Dit zorgt niet alleen voor veel zekerheid, maar is ook een goede basis voor een zorgeloze toekomst.
 

Wet Breyne biedt garanties

Als laatste is voor het plaatsen van sleutel-op-de-deur woningen de Wet Breyne van toepassing. De wet is er specifiek voor bouwprojecten die volledig door één aannemer verzorgd worden. Deze woningbouwwet garandeert een uitgebreide bescherming voor de klant. Dit brengt ook met zich mee dat er een duidelijk en volledig contract tussen jou en Danneels wordt opgesteld.

Nieuwbouwappartement in Wondelgem

Danneels engageert zich ook om de regelgeving van de Wet Breyne te respecteren. Deze voorziet in een financiële garantie voor de koper, ook bankwaarborg genoemd, en in een duidelijk omschreven aansprakelijkheid voor de bouwonderneming. Ook zijn er vaste afspraken rond de oplevering van jouw nieuwe woning of appartement.

Bij de eerste, voorlopige oplevering heb je als klant de gelegenheid om opmerkingen omtrent de bouw te maken. De tweede, definitieve oplevering vindt pas een jaar later plaats. Specifiek wordt hiermee bedoeld na het verloop van een volledige winter. De tussenliggende periode is er opdat de klant eventuele gebreken zou kunnen vaststellen en laten herstellen.

Bouwen zonder stress

Samengevat, betekent kiezen voor een sleutel-op-de-deur woning bij Danneels volledige ontzorging gedurende het hele bouwtraject in combinatie met garanties op een kwalitatief eindresultaat. Kies voor een instapklare woning zonder stress en geniet van de zekerheid dat jouw nieuwe thuis aan de hoogste normen voldoet. 

Sleutel-op-de-deur nieuwbouw
Is sleutel-op-de-deur iets voor jou?

 Bekijk dan snel onze nieuwbouwprojecten.
Je vindt er vast één bij jou in de buurt.