Nieuwbouw blijft slimme zet dankzij vaste-prijsgarantie

Een nieuwbouwwoning kopen, blijft in deze onzekere economische tijden een slimme investering. Vastgoed biedt meer zekerheid dan om het even welke andere belegging. Bij Danneels garanderen we je bovendien prijszekerheid. Zodra je je handtekening zet onder de compromis, ligt de prijs vast. Je woondroom uitstellen, is dus helemaal niet nodig.

Er zijn heel wat externe factoren die de prijzen van bouwmaterialen nog altijd duurder maken dan pakweg een jaar geleden. En dat zal helaas nog een hele tijd zo blijven. Is bouwen voor jou dan nog wel haalbaar? Bij Danneels wel, om een aantal redenen:

Vaste prijsgarantie en oplevertermijn

Exploderende energietarieven, stijgende materiaal- en transportprijzen jagen de bouwkost de lucht in. Ook bij Danneels krijgen we daar mee te maken, maar wij zorgen ervoor dat de stuiptrekkingen van de markt onze klanten niet raken. Zodra een verkoopovereenkomst is ondertekend, kan de klant 100% gerust zijn. De vastgeklikte prijs wijzigt niet meer, ook al stijgen de materiaalprijzen nog verder tijdens de realisatie van je woning.

De Wet-Breyne biedt de klant nog extra bescherming. Je leest hier wat die inhoudt.

"Een afspraak blijft bij ons een afspraak. Samen met onze vertrouwde aannemers zorgen we ervoor dat een eventuele meerkost nooit op de rekening van de klant komt. "

Karsten Foekens, CEO Danneels

Nieuwbouw = zekerheid

Wie kiest voor een duurzaam en energiezuinig woonproject kiest voor zekerheid. Uiteraard betaal je iets meer voor een goed geïsoleerde nieuwbouwwoning met zonnepanelen en een (geothermische) warmtepomp. Maar dan kan je er ook zeker van zijn dat je geen extra investeringen zal moeten doen door een strengere regelgeving in de toekomst.

Karsten Foekens: ”En met een energiezuinig huis ben je beter gewapend tegen de stijgende energieprijzen. Vanaf de eerste dag in je nieuwe woning heb je de zekerheid over een lagere energiefactuur. Wij bouwen Bijna EnergieNeutraal en dat levert je dus ook een financieel voordeel op.

Sterke waardegarantie op lange termijn

Met de aankoop van een nieuwbouwwoning stel je je kapitaal veilig en kan je jouw vermogen op de lange termijn zelfs vergroten.
 

 • Wie kiest voor een kwalitatieve woning op de juiste locatie creëert een meerwaarde op lange termijn. Mensen zullen altijd graag op een plek wonen die enerzijds rust biedt, maar anderzijds ook alle faciliteiten in de omgeving heeft die wonen en leven makkelijker maken. Danneels bouwt altijd op interessante plaatsen.
   
 • Kies je voor nieuwbouw als investeringsvastgoed, dan investeer je minder inflatiegevoelig omdat de huurprijs mee stijgt.
   
 • De huurmarkt in Vlaanderen groeit door o.a. de demografische groei. De huidige generatie X is ook minder gehecht aan het bezit van een eigen woning.
  Toekomstgerichte, duurzame vastgoedprojecten zijn daarom een waardevaste investering. Je trekt hiermee betrouwbare en bewuste huurders aan.
   
 • Tenslotte is ook de huidige rentemarkt nog een belangrijk argument om jouw woondroom toch vorm te geven. De rente stijgt wel, maar ze blijft historisch laag.  Wie nu koopt, beschermt zich tegen toekomstige rentestijgingen.

   
Werk maken van jouw woondroom?

Bekijk ons aanbod in jouw regio