Zwevezele - Te huur : Danneels
Foto's Loten te huur Documenten / Plannen Ligging

KMO- PARK DE MEIBOOM IN ZWEVEZELE

Nieuwbouw KMO-units te huur in Zwevezele

Op de hoek van de Koolskampstraat met de Meiboomstraat in Zwevezele (Wingene) bouwt Danneels momenteel het nieuw KMO- park 'De Meiboom' bestaande uit 5 polyvalente units. De bouwwerken zijn inmiddels ver gevorderd en de bedrijvenunits worden momenteel afgewerkt. De units 2 tot en met 5 worden vanaf nu te huur worden aangeboden en zijn beschikbaar vanaf 1 oktober 2020.

Deze nieuwbouw KMO- loodsen zijn +/- 180 m² groot en alle gebruikelijke individuele voorzieningen (water, regenwater, 3-fasige elektriciteit, proximus- en telenetaansluiting, …) zijn aanwezig. De units worden voorzien van een automatische sectionaalpoort en een toegangsdeur met ruime glaspartij.

Bij elke unit horen twee toegewezen parkeerplaatsen. Per unit wordt ook een gevelbanier met verlichting voorzien waarop u uw publiciteit kan aanbrengen. Op de site worden nog 6 publieke parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers. 

De maandelijkse huurprijs bedraagt € 750 (excl. btw en gemeenschappelijke lasten) per unit. Een huurovereenkomst wordt afgesloten voor de duurtijd van 3 jaar.
 
Locatie: Koolskampstraat 15A, 8750 Zwevezele

Interesse?

Contacteer Tine Cardoen

0472 98 41 51

Stuur berichtBoek een video-overleg
Zwevezele
Zwevezele
Zwevezele
Zwevezele
Zwevezele
Zwevezele
Meer foto's

Loten te huur

LotOppervlakte m2Type bebouwingTe huur 
Unit 2171GeslotenJaBekijk
Unit 3180GeslotenJaBekijk
Unit 4180Gesloten 
Unit 5184HalfopenJaBekijk


In de omgeving

  • Rustige ligging vlak bij het centrum van Zwevezele

  • Economisch interessante regio

  • Vlot naar N50 (< 2km)

  • E403 (Lichtervelde) op 4 km, E40 (Beernem) op 14 km

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid