Esra & Gökhan

.d Esra & Gökhan
Esra & Gökhan

NIEUWBOUWWONING

Sinds het najaar van 2021 woont Esra in Burgemeester Williamehof in Destelbergen samen met haar man Gökhan en de kleine Kivanç, een schattige kapoen van bijna 5. In die korte tijd heeft ze van haar nieuwe woning een echte thuis gemaakt.

“We kozen voor een sleutel-op-de-deurwoning omdat we allebei stresskippen zijn en dankzij Danneels konden we bouwen zonder al te veel zorgen.”

“We wonen hier enorm graag, in een buurt met veel open ruimte en veel groen. Zelf hadden we dit nooit voor elkaar gekregen. Deze manier van bouwen was voor ons ideaal". 

Esra
.d Esra & Gökhan

“We wilden hier eigenlijk een woning uit de eerste fase kopen, maar het was snel uitverkocht. We woonden toen 500m verderop. Zodra er een bord stond voor de tweede fase waren we er gelukkig heel snel bij.” 

"We hadden de werken uit de eerste fase gevolgd, waardoor onze indruk van Danneels meteen positief was. De buurt, de bouwstijl, de kwaliteit van de woningen… dat zat allemaal goed. Na het bekijken van de plannen, het bezoeken van de kijkwoning en een eerste gesprek met jullie nieuwbouwexpert zijn we er helemaal voor gegaan. Die West-Vlamingen leken te vertrouwen,” lacht Esra.

“In de toonzalen werd voldoende tijd voor ons uitgetrokken en kregen we keuzevrijheid. We konden nadenken of iets wijzigen.”

Esra

Ruimte voor eigen inbreng

De keuze voor een sleutel-op-de-deurwoning was heel bewust. Ze zochten een halfopen bebouwing met plat dak en 4 slaapkamers. “En zo weinig mogelijk zorgen, want we zijn echte stresskippen. Het moet perfect zijn. Jurgen stelde ons meteen gerust. Hij gaf heldere informatie op een heel rustige manier.”

Die rust en duidelijkheid bleken voor Esra en haar man belangrijk tijdens het volledige bouwtraject. “Met Christine, onze klantenbegeleider, hadden we een goeie klik. Ze gaf ons tips bij de keuze van de interieurmaterialen en de plaatsing van de technieken. Tegelijk kregen we voldoende ruimte voor eigen inbreng. Ik had graag een vrijstaand bad. Christine wees me op de nadelen -en ze had wel gelijk-, maar toch wilde ik het graag zo. We zijn blij dat we die keuze vrij konden maken.”

.d Esra & Gökhan
.d Esra & Gökhan
.d Esra & Gökhan

Voldoende tijd en keuzevrijheid

“Tijdens de werfbezoeken kregen we een duidelijke stand van zaken. Dat is geruststellend. Ook als er eens wat vertraging was, wat natuurlijk altijd kan. Op het einde van de rit was alles prima opgeleverd. Moesten we eens wachten op een antwoord van derden, dan gingen de medewerkers van Danneels er achter aan.”

“Ook in de toonzalen werd voldoende tijd voor ons uitgetrokken en kregen we keuzevrijheid. De keukenbouwer legde ons alles haarfijn uit. We konden nadenken of iets wijzigen. Hetzelfde bij de leverancier van de vloertegels. We voelden ons welkom. Nergens stonden we onder druk om snel te beslissen. En het aanbod was echt ruim, ook buiten het vooropgestelde gamma.”

Nog eens bouwen? Zeker weer met Danneels

Intussen woont Esra met haar fijne gezinnetje al een half jaar in hun nieuwbouwwoning. Met haar gevoel voor inrichting en decoratie kan haar interieur zo in één of ander magazine. “Dat is die drang naar perfectie,” knipoogt ze. “Alleen het pleisterwerk kon nog iets fijner, maar dat hebben we met de schilder netjes opgelost.”

“We wonen hier enorm graag, in een buurt met veel open ruimte en veel groen. Zelf hadden we dit nooit voor elkaar gekregen. Deze manier van bouwen was voor ons ideaal.  Moesten wij het nog eens doen, dan weer met Danneels. Het was een fijne ervaring. En o ja,…. maak je Christine nog onze excuses over,” knipoogt Esra. “Ik denk dat we haar veel stress bezorgd hebben door onze keuzes vaak bij te sturen.”