Celina & Andy

Andy & Celina
Celina & Andy

NIEUWBOUWWONING

Celina en Andy namen in oktober 2020 hun intrek in een ruime, lichtrijke nieuwbouwwoning in het rustige Kallo. Dit amper 3 maand na hun eerste contact met bouwonderneming Danneels. Van een snelle verhuis gesproken!

Ze kozen voor een hedendaagse woning in de verkaveling Groesbeekstraat in Kallo, waar ze instant verliefd op waren. Het jonge koppel had voorheen al diverse nieuwbouwprojecten van andere bouwfirma’s bezocht, maar bij Danneels hadden ze meteen een klik.

Dankzij onze fantastische ervaring, bevelen we Danneels aan vrienden en familie aan die ook overwegen om een nieuwbouwwoning te kopen." 

Celina
Andy & Celina
Andy & Celina
Andy & Celina

Een perfecte match

“Tijdens het eerste contact met Danneels waren we meteen verkocht. Wat ons opviel was de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar ook de realistische foto’s die de firma op hun website zet. We waren dus aangenaam verrast over de grootte van de ruimtes en dit allemaal perfect binnen ons budget”, steekt Celina van wal.

Celina en Andy waren specifiek op zoek naar een sleutel-op-de-deur project waar ze geen werk meer aan hadden en dat vonden ze in de Groesbeekstraat. Alhoewel hun woning reeds in de afwerkingsfase was, konden ze in samenspraak toch nog bepaalde elementen aanpassen. “We vonden het fijn dat we nog onze eigen touch aan ons droomhuis konden toevoegen en dit allemaal binnen de vooropgestelde prijs”, vertelt Andy enthousiast.

“Wij vonden het een enorm voordeel om voor een dergelijke bijna-afgewerkte woning te kiezen. Omdat je deze niet op plan koopt, maar wel al kan bezichtigen. Dit geeft je een compleet en realistisch beeld van het project.”

Andy

Een droomhuis in amper 3 maand tijd

Celina en Andy namen in juli 2020 voor het eerst contact op met Danneels. Na een bezoek aan de woning beslisten ze al gauw om tot aankoop over te gaan.

Door onze efficiënte aanpak namen ze amper drie maand later al hun intrek in hun woning in een rustige wijk met vooral jonge gezinnen.
 

“Wat ons opviel, was de heldere communicatie tussen ons en Danneels. Ze stonden altijd klaar om al onze vragen te beantwoorden en ons zo goed mogelijk te begeleiden gedurende het traject”, vertelt het koppel.

Bij Danneels vind je een selectie aan woningen en appartementen die je binnen een korte termijn kan betrekken. Bij deze bijna-afgewerkte projecten sla je eigenlijk de bouwfase over, waardoor je snel je intrek kan nemen.

Dolenthousiast over Danneels

Dankzij onze fantastische ervaring met Danneels, bevelen we de bouwfirma aan vrienden en familie aan die ook overwegen om een nieuwbouwwoning te kopen. Dit omwille van de betrouwbaarheid, de eerlijke communicatie en het realistische prijskaartje”, laat Celina zich ontvallen.

“We zijn blij dat we via Google bij bouwfirma Danneels terecht zijn gekomen. Zo hebben we in een mum van tijd onze droomwoning gevonden. We wonen hier intussen al enkele maanden, maar we voelen ons al volledig thuis. De buurt is super, alles ligt dichtbij en we hebben fantastische buren’, lacht Andy.