Bruno & Lydia

Sleutel-op-de-deur bouwen
Bruno & Lydia

NIEUWBOUWWONING x2

Bruno & Lydia verhuisden jaren geleden vanuit het binnenland naar de kust. De aantrekkingskracht van de zee bracht hen naar Bredene, op een appartement. Tot ze op een dag de nieuwe woonbuurt van Danneels ontdekten. Het werd liefde op het eerste gezicht bij hun bezoek aan de kijkwoning in landelijke stijl in de Akkerstraat.

Zes jaar al wonen ze in hun knusse, gezellige en ruime woning. Maar nu kunnen ze niet langer weerstaan aan de lokroep van kinderen en kleinkinderen om opnieuw dichterbij te komen wonen.

“En dus bouwen we nu een tweede keer met Danneels, in Evergem. Omdat je bij Danneels weet wat je krijgt en met alle vertrouwen kan bouwen.”

"Alles charmeerde ons. Ik had al wel wat ervaring met de bouw en voelde meteen aan dat Danneels ons kwaliteit kon bieden én een zeer transparante manier van werken.”

Bruno
Sleutel-op-de-deur nieuwbouw

Bruno en Lydia maakten een afspraak met bouwconsulent Jurgen in de kijkwoning. De actieve zestigers waren meteen verliefd op dit project.

“Er stonden er nog twee te koop, dus hebben we heel snel beslist. Alles charmeerde ons! Hoe Jurgen ons helder en correct alles haarfijn heeft uitgelegd. Ik had al wel wat ervaring met de bouw en voelde meteen aan dat Danneels ons kwaliteit kon bieden én een zeer transparante manier van werken.”

“Door naar de winkel te gaan, passeerden we jaren geleden langs de nieuwbouwwoningen van Danneels. De woonbuurt in landelijke architectuur kreeg vorm en zowel de locatie als de stijl spraken ons enorm aan.”

Lydia

Waar maakte Danneels volgens jullie het verschil?

“Je krijgt een prijsofferte voorgelegd en die is glashelder. Jurgen maakte duidelijk wat de hele realisatie zou kosten en garandeerde ons geen verrassingen. Maar het bedrijf voegde daarna ook de daad bij het woord. Die duidelijke communicatie schept meteen vertrouwen. Tot in de details zagen we wat elk element in onze woning precies zou kosten.”

Wat jullie opnieuw voor Danneels deed kiezen?

“Ja, met volle overtuiging. Toen onze kinderen herhaaldelijk vroegen om dichter bij hen te komen wonen, hebben we uiteraard rondgekeken op de markt. Maar niemand kan ons het totaalplaatje bieden zoals Danneels dat doet. De garantie op kwaliteit zowel in constructie als in afwerking, een duidelijke prijsgarantie, een nauwgezette begeleiding en opvolging.

Er was in de andere gevallen altijd wel iets waar we twijfels bij hadden. Maar hier hadden we vertrouwen in en dus hebben we gekozen voor het project in Evergem. 

Iedereen dacht ook met ons mee. We hadden enorm veel aan Christine die als klantenbegeleidster ons uitstekend adviseerde bij de selectie van alle afwerkingsmaterialen. Vriendelijk en anticiperend op wat we wilden. Ze hielp ons de juiste keuzes te maken. Dat kan je wel gebruiken in zo’n situatie.”

Zijn er verschillen met 6 jaar geleden?

We merken dat Danneels zijn best doet om de mensen nog meer te bieden. Zo zitten bijvoorbeeld de aanleg van de oprit en de tuinafsluiting tegenwoordig vaak in de prijs inbegrepen. Je hebt ook de zonnepanelen, waar nu wel veel om te doen is, maar het zorgt voor een lager energieverbruik.”

“We zijn ook vroeger in het traject ingestapt, nog tijdens de ruwbouw. We kwamen vaak kijken en we hebben vaste momenten waarop we met de projectcoördinator kunnen samenzitten en vragen kunnen stellen. Dat zorgt voor een gerust gevoel.

Jullie kunnen er dus stilaan naar uitkijken om dichter bij jullie kleinkinderen te wonen.

 “Daar hebben we resoluut voor gekozen, ja. We zullen in Evergem ook veel plaats hebben voor hen. Met vier echt ruime slaapkamers, kunnen we ze hartelijk verwelkomen. Weet je, we zijn echt op ons gemak. Zowel hier in Bredene, als voor alles wat de toekomst ons brengt in Evergem