Tessenderlo - Bouwgrond te koop : Danneels
Foto's Loten te koop Ligging

Tessenderlo - Lindestraat

Goed gelegen verkavelingsproject

Danneels zal in de loop van de volgende jaren een grote verkaveling in verschillende fases ontwikkelen. Het totaalproject omvat zo'n 5 hectare gelegen in woongebied. Binnen deze zone zullen er zowel percelen voor open als halfopen bebouwing voorzien worden.


Tessenderlo is goed gelegen ten opzichte van Antwerpen,Turnhout en Hasselt en is een ideale woonlocatie voor wie op zich is naar een betaalbare en toch goed bereikbare omgeving. Ook zorgt de nabijheid van het openbaar vervoer en de aansluiting met de E313 voor een vlotte verbinding naar Antwerpen en de E314. Deze percelen zullen verkocht worden zonder bouwverplichting. Je kan dus vrij kiezen wanneer en met welke firma je hier bouwt. 

Interesse? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief. We sturen jou een bericht van zodra de verkoop van deze loten van start gaat. 
 


Locatie: Lindestraat 1, 3980 Tessenderlo

Interesse?

Contacteer Koen Van Campenhout

015 308 108

Stuur bericht


Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid