Waarom een ruime tuin of terras nu belangrijker is dan ooit

De gevolgen van de coronacrisis drukken overal in de samenleving hun stempel. Op de huizenmarkt is dit niet anders. Recent onderzoek wijst uit dat drie op de vier huizenjagers specifiek op zoek is naar een woning met een tuin.

Tuin met terras

Bij de appartementen wint de aanwezigheid van een terras aan belang. Dit is een logisch gevolg van deze lockdown. We moeten nog steeds massaal 'in ons kot' blijven. Voor wie geen eigen tuin of terras heeft, zijn er minder mogelijkheden om van de buitenlucht te genieten.

Daarnaast worden open woningen met een ruime indeling ook steeds belangrijker. Volgens Johan Krijgsman, CEO van makelaarsgroep ERA, zou dit de huizenprijs wel eens kunnen opdrijven.

Zelf ook op zoek naar een ruime tuin?

Bij Danneels ben je aan het goede adres. Heel wat van onze sleutel-op-de-deur nieuwbouwwoningen en appartementen zijn hierop voorzien.

Al onze woningen beschikken over een open indeling. Zo kan je ’s avonds in een ruime, lichtrijke leefomgeving vertoeven en overdag genieten van de warme zonnestralen. 

.d Open bebouwing met ruime tuin

In Maldegem bouwen wij momenteel een reeks stijlvolle landelijke woningen met een ruime tuin. Naast ruim en comfortabel, zijn deze gezinswoningen dus ook energiezuinig met een E-peil van 30 of lager. Hier vind je een combinatie van open en halfopen bebouwingen.

Ook wie graag in Westerlo wil wonen, vindt bij ons nieuwbouwproject in Heultje een mooie woning met tuin. Wij bouwen zes nieuwe woningen met een ruime indeling. Deze halfopen bebouwingen hebben een mooie zongerichte tuin en een prachtig zicht op de velden. 

Liever een mooi terras?

Zoals je hierboven kan zien, wordt het volop genieten van het dakterras van het appartementsgebouw Queen's Tower in Brugge. De ruwbouwfase is hier stilaan afgerond.

Kan je echter niet meer wachten? Goed nieuws. In Wetteren en Zwevezele hebben we nog enkele ruime sleutel-op-de-deur nieuwbouwappartementen die instapklaar zijn. Hier kan je dus binnenkort al genieten van jouw mooie terras. 

Al deze appartementen zijn voorzien van 1 of 2 ruime en zongerichte leefterrassen, die we bovendien helemaal piekfijn voor je afwerken. 

Appartement te koop
Een appartement met terras?