Partnerships die klanten gelukkig maken: Gero Keukens

Al 25 jaar keukenbouwer voor Danneels

Gero Keukens uit Wingene is één van onze projectpartners van het eerste uur.  “Dat getuigt van blind vertrouwen en vooral van een grote klantentevredenheid,” weten Melissa en Tineke. “Na 25 jaar weet je perfect wat je aan zo’n samenwerking hebt.”

Vaste projectpartners bij Danneels

Als familiebedrijf staat Gero al drie generaties lang garant voor vakmanschap en ervaring in de totaalinrichting van interieurs. Ze zijn gespecialiseerd in maatwerk voor woonkamers, badkamers, slaapkamers en keukens. Freddy Geerolf en zijn vrouw Tineke leiden het bedrijf, dat zelf instaat voor het design en de productie van het maatwerk in hun atelier in Wingene.

Van maatwerk tot kwalitatieve projectkeukens

“Onze beide families zijn van Wingene afkomstig en onze bedrijven zijn ook op familiale leest geschoeid. Het was van bij het begin duidelijk dat we dezelfde waarden en kwaliteitseisen deelden,” weten Freddy & Tineke. Intussen zijn Danneels en Gero Keukens sterk gegroeid. Gero legde zich ook toe op kwalitatieve keukens voor projectwoningen.

In heel wat Danneels- kijkwoningen in West- en Oost-Vlaanderen stond Gero in voor de modelkeuken. Met de projectvoorbereiders zitten we vrijwel meteen op dezelfde golflengte over het type keuken en het design. We zorgen voor variatie en wisselen stijlen, kleuren en trends af.

Op deze manier tonen we de klanten van Danneels dat een mooie en goed uitgeruste keuken standaard is inbegrepen in het budget van hun sleutel-op-de-deurwoning. Dat is het vertrekpunt en daarna modelleren we de keukens specifiek per klant. Bepaalde zaken upgraden, zoals toestellen of het werkblad, kan uiteraard.”

"Een mooie en goed uitgeruste keuken is standaard inbegrepen bij elke sleutel-op-de-deurwoning. Dat is het vertrekpunt en daarna modelleren we de keukens specifiek per klant. "

Melissa, projectbegeleider Gero Keukens

Veel keuzemogelijkheden

We willen elke klant van Danneels keuzevrijheid geven. Die mogelijkheden zijn de voorbije decennia verder uitgebreid,“ vertelt Melissa die al 17 jaar de keukens voor de Danneels-woningen uittekent en opvolgt bij Gero.

“Binnen het voorziene budget heeft de klant veel keuze qua frontpanelen, type werkblad, kastinrichting, kraanwerk, … En we boeten nooit in op kwaliteit. Het scharnierwerk, de kogellagers, schuifsystemen, binnenzijden,… we staan er op dat dit van de beste kwaliteit is. Door de grotere productievolumes kunnen we betere prijzen aanbieden. En voor de toestellen stellen we vaak Pelgrim voor, een merk met een sterke prijs-kwaliteitverhouding en een uitstekende service na verkoop.”

Persoonlijke aanpak

In het partnership met Danneels hecht Gero veel belang aan een persoonlijke aanpak. Klantgericht werken staat voorop.

“We werken op een open, constructieve manier samen. En dat zorgt voor vertrouwen bij de klant. We weten wat we aan elkaar hebben, net door die korte lijnen tussen Gero en Danneels. Wijzigingen worden snel doorgegeven en probleempjes snel aangepakt. Je vertrouwt elkaar na al die jaren blindelings. En dat komt de klant alleen maar ten goede.”

Werk maken van jouw woondroom?

Bekijk ons aanbod in jouw regio