Partner in de kijker: Tegelshowroom Youbuild

De YouBuild- tegelshowroom in Zwevezele is één van de vaste projectpartners van Danneels. Dit familiale bedrijf staat garant voor een ruim aanbod én een klantgerichte aanpak. Onze samenwerking gaat dan ook al jaren terug. Liesbeth en Timothy gidsen onze klanten doorheen het gamma in de toonzaal.

Bouwpartner van Danneels

Samen op ontdekkingstocht

YouBuild houdt van een persoonlijke aanpak. Elke klant die de toonzaal binnenwandelt, betekent voor Liesbeth en Timothy de start van een ontdekkingstocht. 

Liesbeth: “Sommige klanten weten exact wat ze willen. Dan vertrekken we daaruit om hen mogelijke variaties te tonen. Maar meestal stellen we gericht enkele vragen, zodat we een beeld kunnen vormen van hun wensen.”

Timothy: “Het is aanvoelen welke richting de klant uit wil en het is belangrijk dat dit in alle rust kan. We trekken dan ook ruim tijd voor hen uit. Doorgaans voorzien we anderhalf tot twee uur, maar we zijn flexibel. We blijven al eens open na sluitingstijd als dat nodig is.”

Vloertrends & tips

De YouBuild- toonzaal in Zwevezele heeft het grootste assortiment volgens de nieuwste trends en veel stalen voor voeg- en profielkleuren. Ideaal dus om je vlot op weg te zetten. Liesbeth en Timothy staan er voor je klaar met advies en tips.

Liesbeth: “Vloertegels kiezen doe je best niet te snel.  Neem je tijd en stem je keuze af op de keuken of het sanitair materiaal. Dat gaat een stuk makkelijker dan andersom. Vloertegels kiezen doe je idealiter dus aan het einde van jouw bouwtraject. Al onze tegels kunnen uit voorraad sowieso vlot op de werf worden geleverd. Dat hoeft alvast geen probleem te zijn.”

Tegelshowroom YouBuild Zwevezele
Tegelshowroom YouBuild Zwevezele

 “Neem je tijd en stem je vloergtegels af op de keuken of het sanitair materiaal. Dat gaat een stuk makkelijker dan andersom.”

Liesbeth, klantenbegeleider YouBuild

Liesbeth: “We werken bij YouBuild samen met een aantal projectontwikkelaars, maar het valt op dat Danneels een heel mooi keuzebudget voor de vloer- en wandtegels voorziet. Zo kunnen wij een heel ruim assortiment kwaliteitstegels aanbieden en daar zijn de klanten heel tevreden mee.” 

Timothy: “90% van onze klanten kiest voor een keramische vloertegel. Die combineert onderhoudsgemak met krasvastheid. Daarbinnen is het 60/60- formaat de populairste keuze. In dat formaat is het aanbod bij onze leveranciers momenteel dan ook het grootst." 

Liesbeth: “Danneels biedt het 60/60- formaat ook al standaard aan in hun lastenboek, terwijl anderen daar vaak een meerprijs voor aanrekenen.” 

Timothy: “Maar het kan uiteraard nog groter. Grootformaattegels zoals 80/80 of 100/100 zijn wel minder vlot handelbaar, waardoor extra handen nodig zijn bij de plaatsing.  Grotere formaten moeten ook dubbel worden verlijmd en in combinatie met vloerverwarming is vaak een ontkoppelingsmat nodig. Ook de materiaalkosten zijn dus hoger. Bij het 60/60- formaat heb je die zaken niet." 

 

Werk maken van jouw woondroom?

Bekijk ons aanbod in jouw regio