Samen leggen we jouw puzzel in de juiste vorm

Een persoonlijke klantenbegeleiding neemt alle zorgen weg

Bij Danneels hoef jij je geen zorgen te maken over de bouw van je woning. Je kan je toeleggen op de leuke aspecten, zoals de inrichting van je nieuwe thuis. Het ideale interieur is er ééntje dat helemaal bij jou past, natuurlijk. Een ervaren team van klantenbegeleiders helpt je graag die puzzel te leggen.

Liese, Charlotte, Christine, Liesbeth, Bieke & Tessa ontwarren samen met jou de knopen die je tijdens het bouwproces anders alleen moet doorhakken. Tijdens de hele rit worden zij jouw vast aanspreekpunt bij Danneels.

.d Team Klantenbegeleiding

Laat je inspireren

Enkele weken nadat je een woning hebt gekocht, ontvangt jouw klantenbegeleider je graag bij ons op kantoor voor een eerste bespreking. 

Christine: “Tijdens zo’n gesprek proberen we een idee te krijgen van wat de mensen voor ogen hebben. Welke sfeer willen ze in de woning creëren? Hoe zien ze de inrichting van de verschillende ruimtes in het huis? Eens we dat beeld hebben samengesteld, kijken we hoe we hen kunnen inspireren en hun dromen kunnen realiseren.”

Liesbeth: ”Het is een bewuste keuze bij Danneels om vrij ruime budgetten voor de afwerking van de woning te voorzien. Zo heeft de klant veel mogelijkheden om alles naar zijn eigen smaak af te werken. We dagen hen uit om goed na te denken over die keuzes. We wijzen hen op de mogelijkheden én de beperkingen van sommige materialen. Een bepaalde vloertegel kan mooi zijn, maar is dan weer lastig in het onderhoud. Die dingen kunnen bepalend zijn.”    

Sommige keuzes moeten al vrij vroeg worden gemaakt, omdat ze impact hebben op de constructie van de woning. Rolluiken, open haard,… dat heeft een invloed op de ruwbouw en de leidingen in de woning. Charlotte: “Zo weten mensen meteen waar ze aan toe zijn, de prijzen liggen vast en ze kunnen zorgeloos naar de realisatie uitkijken.”

Keuzes maken met vertrouwen

Tijdens die volledige realisatie blijft de klantenbegeleider de vertrouwenspersoon van de klanten. “Dan gaan we echt met hen aan de slag”, gaat Charlotte verder. “Sanitair, vloeren, deuren, keuken,… We adviseren op het vlak van kleuren, stijlen en materialen. We bieden hen een totaalbeeld en leggen samen de volledige puzzel.”

“In één van onze kijkwoningen kunnen klanten meteen het gezellige thuisgevoel ervaren dat je zelf kan creëren voor een betaalbare prijs”, vult Liese aan. “Daar kunnen ze zelf ook de kwaliteit van de gebruikte materialen en toestellen bekijken. Zo stellen ze vast dat compacter wonen niet per se een nadeel is. We gaan met de klant altijd voor een gezellig interieur in een huiselijke sfeer, met praktische ruimtes die we optimaal benutten.”

Ga voor een pakket…

Geen eindeloze zoektocht meer langs talloze toonzalen. En dat is vaak een hele opluchting. Om het je makkelijk te maken, biedt Danneels ook pakketten aan. “Die stellen we samen met onze leveranciers”, vertelt Tessa. “Ze geven een goed beeld van wat je met jouw budget voor de badkamer en keuken kan krijgen. Je bepaalt zelf de stijl die beantwoordt aan jouw smaak.”

… of kies helemaal zelf

“De pakketten geven een aanzet, maar je bent er niet aan gebonden. Je hebt volledige keuzevrijheid. Wij hebben al jaren een uitstekende samenwerking met een aantal leveranciers. Bij hen krijgen onze klanten een persoonlijke afspraak. En dus meer aandacht en tijd om materialen aan te voelen, te combineren, te vergelijken en uiteindelijk ook een keuze te maken”, zegt Christine. ”Ook voor de keuze van je losse meubels, verlichting of gordijnen geven we graag tips en advies. Zo ga je voor een stijlvolle combinatie van kleuren, vormen en materialen die helemaal bij jou past.”

“Ontzorgen, luisteren, vragen stellen en ideeën geven, dat is het klavertje vier waarmee we onze klant gelukkig proberen te maken”, weet Liesbeth nog. “Tijdens elke fase van het bouwproces zijn we er voor hen. Zo weet de klant dat hij ook daarna nog in goede handen is. ”

 

.d Klantenbegeleiding
Op zoek naar jouw droomhuis?

Bekijk onze nieuwbouwprojecten in jouw regio