Investeren in een tweede woning? Hier zit je goed

Ben jij het ook beu dat je spaarboekje zo weinig oplevert? De beste manier om daar wat aan te doen, is door je zuurverdiende centen aan het werk te zetten. En met een tweede huis of appartement als investering of appeltje voor de dorst zit je altijd goed. Je kan er zelf in gaan wonen als je een dagje ouder wordt, maar het ook verhuren. Zeker met een nieuwbouw die aan alle normen voldoet, kan je ook rekenen op een mooie meerwaarde. Tussen deze nieuwbouwprojecten vind jij misschien wel jouw ideale investering.

Nieuw appartement Zwevezele

Moderne appartementen

Ben je eerst en vooral in de markt voor een appartement? Dan vind je op de hoek van de Bruggestraat en de Lichterveldestraat in Zwevezele residentie Pegasus, een klassevol appartementsgebouw in hedendaagse architectuur.  

Je vindt er het allerlaatste appartement dat al helemaal instapklaar werd afgewerkt. Woon- of verhuurklaar, ideaal als opbrengsteigendom.

 

Appartement te koop Wevelgem

Familievriendelijke buurt

Ook in Wevelgem stellen we graag onze appartementen voor. In de Parkstraat bouwt Danneels aan een nieuwe, familievriendelijke woonbuurt met energiezuinige appartementen.

Je ontvlucht er het drukke stadsleven zonder aan bereikbaarheid in te boeten. Of een gelijkvloers appartement of een penthouse nu je voorkeur wegdraagt: je kan rekenen op een kwalitatieve afwerking, een praktische indeling én een E-peil dat de energiefactuur binnen de perken houdt.

 

Aalst nieuwe woning te koop

Tuin, terras of allebei?

Ook in Aalst hebben we een investeringsopportuniteit. Danneels bouwt hier momenteel aan project ‘Bosveld’, een toekomstgericht woonproject omgeven door een mooie parktuin. Dit wordt een zalige woonplek met groene open ruimte vlakbij het centrum van de stad. Hier woon jij dicht bij alle voorzieningen, maar toch erg rustig. 

Ideaal voor een toekomstgerichte investering. De halfopen en gesloten woningen hebben een lichtrijke leefruimte en 3 of 4 slaapkamers. De buurt is autoluw en daardoor perfect op maat van het groeiend aantal gezinnen in de stad op zoek naar een betaalbare woning. De grote huurvraag in de regio maakt deze nieuwe woonvorm erg interessant als opbrengsteigendom. 

Liever een woning?

Ook met een kwalitatieve nieuwbouwwoning in een goed gelegen woonbuurt zit je goed, vooral als die een goede verbinding heeft met een naburige stad of de snelwegen. Dat is zeker zo in Roksem bij Oudenburg en in Ruddervoorde bij Oostkamp.

Op beide locaties bouwen we momenteel energiezuinige nieuwbouwwoningen met een lichtrijke woonkamer, volledig ingerichte keuken en badkamer, drie of vier slaapkamers, een carport, terras én heel wat groen in de buurt. Exact waar kandidaat-huurders naar op zoek zijn.  

Ruddervoorde nieuwbouw
Investeringsvastgoed Nieuwbouw
Zoek jij een investering die rendeert?

Geef ons een seintje. We denken graag met je mee.