Investeren in een tweede woning? Bij Danneels zit je goed

Een investering in vastgoed beschermt jouw vermogen tegen inflatie en biedt bovendien een stabiel rendement. Het is dan ook een verstandige keuze om in vastgoed te investeren. 

Voor de keuze van jouw vastgoedinvestering zit je goed bij Danneels. Je kiest er uit een mooi aanbod nieuwbouwappartementen en -woningen op toplocaties in België met hoog verhuurpotentieel

Deze nieuwbouwprojecten zijn momenteel populair bij investeerders. Misschien vind jij hier ook wel jouw ideale opbrengsteigendom

Nieuw appartement Zwevezele

Mooie meerwaarde

Een tweede woning of appartement als investering of appeltje voor de dorst, is één van de beste manieren om je zuurverdiende centen aan het werk te zetten.

Door een energiezuinige nieuwbouwwoning of -appartement toe te voegen aan je beleggingsportefeuille, geniet je niet alleen van een mooi passief inkomen via de huuropbrengst maar ook van een mooie meerwaarde bij een latere verkoop. Je kan de woning net zolang verhuren als je zelf wil en kan er ook altijd zelf intrekken als je een dagje ouder wordt of hebt iets 'achter de hand' voor de kinderen. 

Een appartement als investering

Ben je eerst en vooral in de markt voor een appartement? Dan vind je op de hoek van de Bruggestraat en de Lichterveldestraat in Zwevezele Residentie Pegasus, een klassevol appartementsgebouw in hedendaagse architectuur.  

Je vindt er het allerlaatste appartement dat al helemaal instapklaar werd afgewerkt. Woon- of verhuurklaar, ideaal als opbrengsteigendom.

Appartement te koop Wevelgem

Topligging in familievriendelijke buurt

We stellen ook graag onze in nieuwe appartementen in Wevelgem aan je voor. In de Parkstraat bouwt Danneels aan een nieuwe, familievriendelijke woonbuurt met energiezuinige appartementen.

Je ontvlucht er het drukke stadsleven zonder aan bereikbaarheid in te boeten. Of een gelijkvloers appartement of een penthouse nu je voorkeur wegdraagt: je kan rekenen op een kwalitatieve afwerking, een praktische indeling én een E-peil dat de energiefactuur binnen de perken houdt.

Een tuin, terras of allebei?

Ook in Aalst hebben we een investeringsopportuniteit. Danneels bouwt hier momenteel aan project ‘Bosveld’, een toekomstgericht woonproject omgeven door een mooie parktuin. Dit wordt een zalige woonplek met groene open ruimte vlakbij het centrum van de stad. Hier woon jij dicht bij alle voorzieningen, maar toch erg rustig. 

Ideaal voor een toekomstgerichte investering. De halfopen en gesloten woningen hebben een lichtrijke leefruimte en 3 of 4 slaapkamers. De buurt is autoluw en daardoor perfect op maat van het groeiend aantal gezinnen in de stad op zoek naar een betaalbare woning. De grote huurvraag in de regio maakt deze nieuwe woonvorm erg interessant als opbrengsteigendom. 

Aalst nieuwe woning te koop

Energiezuinige nieuwbouwwoningen

Ook met een kwalitatieve nieuwbouwwoning in een goedgelegen woonbuurt zit je goed, vooral als die een goede verbinding heeft met een naburige stad of de snelwegen. Dat is zeker zo in Roksem bij Oudenburg en in Ruddervoorde bij Oostkamp.

Op beide locaties bouwen we momenteel energiezuinige nieuwbouwwoningen met een lichtrijke woonkamer, volledig ingerichte keuken en badkamer, drie of vier slaapkamers, een carport, terras én heel wat groen in de buurt. Exact waar kandidaat-huurders naar op zoek zijn.  

Nieuwbouwwoning Ruddervoorde
Investeringsvastgoed Nieuwbouw
Zoek jij een investering die rendeert?

Geef ons een seintje. We denken graag met je mee.