Investeren in een tweede woning? Hier zit je goed

Ben jij het ook beu dat je spaarboekje niks opbrengt? De beste manier om daar wat aan te doen, is door je zuurverdiende centen aan het werk te zetten. En met een tweede huis of appartement als investering of appeltje voor de dorst zit je altijd goed. Je kan er zelf in gaan wonen als je een dagje ouder wordt, maar het ook verhuren. Zeker met een nieuwbouw die aan alle normen voldoet, kan je ook rekenen op een mooie meeropbrengst. Tussen deze nieuwbouwprojecten vind jij misschien wel jouw ideale investering.

Instapklaar nieuwbouwappartement

Moderne appartementen

Ben je eerst en vooral in de markt voor een appartement? Dan vind je op de hoek van de Bruggestraat en de Lichterveldestraat in Zwevezele residentie Pegasus, een klassevol appartementsgebouw in hedendaagse architectuur.  

Je vindt er de laatste appartementen met twee slaapkamers, instapklaar afgewerkt en dus snel verhuurklaar. Ideaal als opbrengsteigendom. 

 

.d Appartementen in Wetteren

Familievriendelijke buurt

Ook in Wetteren stellen we graag onze bijna afgewerkte appartementen voor. In Overbeke bouwt Danneels Residentie Plataan, de tweelingzus van Residentie Esdoorn in onze familievriendelijke woonbuurt aan het Schollaertshof.

Je ontvlucht er het drukke stadsleven zonder aan bereikbaarheid in te boeten. Of een gelijkvloers appartement of een penthouse nu je voorkeur wegdraagt: je kan rekenen op een kwalitatieve afwerking, een praktische indeling én een E-peil dat de energiefactuur binnen de perken houdt.

 

.d Urban villa's Lokeren

Tuin, terras of allebei?

Ook in Lokeren hebben we een investeringsopportuniteit. Aan de Sterrestraat bouwt Danneels momenteel 3 urban villa's met gestapelde woningen. De buurt blinkt uit in bereikbaarheid. Dit wordt een zalige woonplek met groene open ruimte in het centrum van de stad.

Ideaal voor een toekomstgerichte investering. De villa's combineren gelijkvloerse woningen met duplexwoningen erbovenop. Perfect op maat van het groeiend aantal kleinere gezinnen in de stad op zoek naar een betaalbare woning. De grote huurvraag in de regio maakt deze nieuwe woonvorm erg interessant als opbrengsteigendom. 

Liever een woning?

Ook met een kwalitatieve nieuwbouwwoning in een goed gelegen woonbuurt zit je goed, vooral als die een goede verbinding heeft met een naburige stad of de snelwegen. Dat is zeker zo in Astene bij Deinze en in Ruddervoorde bij Oostkamp. Hier bouwen we energiezuinige nieuwbouwwoningen met een lichtrijke woonkamer, volledig ingerichte keuken en badkamer, drie of vier slaapkamers, een carport, terras en heel wat groen in de buurt. Exact waar kandidaat-huurders naar op zoek zijn.  

.d Nieuwbouwwoningen Deinze
Afgewerkte nieuwbouw
Zoek jij een investering die rendeert?

Geef ons een seintje. We denken graag met je mee.