Investeren in een tweede woning? Hier zit je goed

Ben jij het ook beu dat je spaarboekje niks opbrengt? De beste manier om daar wat aan te doen, is door je zuurverdiende centen aan het werk te zetten. En met een tweede huis of appartement als investering of appeltje voor de dorst zit je altijd goed. Je kan er zelf in gaan wonen als je een dagje ouder wordt, maar het ook verhuren. Zeker met een nieuwbouw die aan alle normen voldoet, hoef je je om waardeverlies geen zorgen te maken. Tussen deze kant-en-klare projecten vind je misschien wel de ideale investering!

Instapklaar nieuwbouwappartement

Moderne appartementen

Ben je eerst en vooral in de markt voor een appartement? Dan vind je op de hoek van de Bruggestraat en de Lichterveldestraat in Zwevezele de residentie Pegasus, een klassevol appartementsgebouw in hedendaagse architectuur van projectontwikkelaar Danneels. 

Je kan er kiezen voor appartementen met twee of drie slaapkamers, één of twee badkamers, een terras voor- of achteraan of zelfs een aan beide kanten.

Een aantal appartementen beschikt zelfs over een tuin. Mooi meegenomen: door de nieuwe regeling rond sloop en heropbouw betaal je er amper 6% btw op.

.d Nieuwbouwproject Wetteren

Familievriendelijke woonbuurt

In Wetteren vind je zowel kant-en-klare appartementen als woningen terug. In Overbeke bouwt Danneels namelijk veertien moderne nieuwbouwwoningen en twee appartementen in een nieuwe, familievriendelijke woonbuurt aan het Schollaertshof.

Je ontvlucht er het drukke stadsleven zonder aan bereikbaarheid in te boeten. Of een halfopen of gesloten bebouwing nu je voorkeur wegdraagt of een appartement: je kan rekenen op een kwalitatieve afwerking, een praktische indeling én een laag E-peil dat je energiefactuur binnen de perken houdt.

Liever een appartement in een echt appartementsgebouw? Dan vind je vlakbij in residentie Esdoorn vast wat je zoekt.In Wetteren vind je zowel kant-en-klare appartementen als woningen terug.

Appartementen en woningen te koop

Tuin, terras of allebei?

Ook in Gistel kan je tussen een huis of appartement kiezen. Op de hoek van de Koolaerdstraat en de Oostendsebaan bouwde Danneels veertien nieuwe gezinswoningen in een hedendaagse architectuur. De buurt blinkt uit in bereikbaarheid, zowel als het gaat om autowegen als om de nabijheid van scholen, winkels en nog veel meer.

Alle woningen beschikken over drie of vier ruime slaapkamers, een kwalitatieve afwerking en een gunstig E-peil. Ideaal voor een toekomstgerichte investering! In de residentie Koolaerd vind je dan weer zes appartementen met een, twee of drie slaapkamers, een tuin en/of terras en een open, lichtrijke indeling.

.d Nieuwbouwproject Lokeren

In alle comfort

Liever wat dichter bij de stad, zonder echt in de drukte te zitten? Dan vind je in de Sterrestraat in Lokeren energiezuinige nieuwbouwwoningen die aan je wensen voldoen. Een lichtrijke woonkamer, een volledig ingerichte keuken en badkamer, twee tot vier slaapkamers, een terras, carport en heel wat groen in de buurt …

Alle troeven die je nodig hebt om in alle comfort te wonen of het huis snel te verhuren. Bonus: door het lage E-peil geniet je 5 jaar lang van een vermindering op de onroerende voorheffing.

 

Afgewerkte nieuwbouw
Zoek je een investering die echt iets opbrengt?

Ontdek onze woningen en appartementen in jouw buurt.