Investeerder aan het woord: "beide woningen meteen verhuurd"

Ondernemer Lieven en zijn vrouw investeerden in een Danneels-nieuwbouwproject. Ze kochten twee woningen op plan. Nog geen vier weken na de oplevering waren beide woningen al verhuurd. Het koppel vertelt waarom ze voor Danneels kozen en hoe ze de samenwerking hebben ervaren. 

Lieven: “Een goeie locatie was voor ons een eerste belangrijke vereiste in onze zoektocht naar een betrouwbare opbrengsteigendom. Deze woningen zijn rustig gelegen maar de snelweg is dichtbij en je kan makkelijk naar de grotere steden in de omgeving. Toen ik langs de werf passeerde en het grote verkoopbord zag, was mijn interesse gewekt.”

Daarop contacteerde het koppel de nieuwbouwexpert, die hen uitnodigde voor een bezoek aan de kijkwoning.

“Dat gaf ons meteen een goed gevoel. De kijkwoning gaf ons een goed beeld van wat we zouden krijgen. We kregen een zeer gedetailleerd lastenboek en het hele financiële plaatje paste op één A4-tje. Alles werd heel transparant gecommuniceerd. Al die zaken gaven ons vertrouwen.”

"In één namiddag hadden we het project overlopen. In twee dagen hadden we de toonzalen bezocht en alle keuzes gemaakt voor beide woningen. Zo hebben we het graag."

Lieven, investeerder

"In één namiddag hadden we het project overlopen en hadden we de investering en het rendement in kaart gebracht. In twee dagen hadden we de toonzalen bezocht en alle keuzes gemaakt voor beide woningen. Zo hebben we het graag.

Meteen verhuurd

Uiteindelijk wil je dat je investering vlot rendement haalt. Je zou dan kunnen kiezen voor een appartement dat al klaar is voor onmiddellijke verhuur. Maar wij vonden het belangrijk om nog eigen afwerkingskeuzes te kunnen maken. Onze voorkeur ging uit naar een woning met tuin.

Het bleek een heel goede keuze, want in minder dan vier weken tijd waren beide woningen verhuurd.

Dat is het mooie er aan. Je doet die investering. Je ziet tijdens het bouwen dat het ook een kwalitatieve investering wordt en uiteindelijk blijkt het ook een zorgeloze investering te zijn. Tegelijk hebben we nog iets dat van ons is en later voor de kinderen van pas kan komen.”

Afgewerkte nieuwbouw
Denk jij ook aan investeren?

Ontdek onze woningen en appartementen in jouw buurt.