Heb jij bouwplannen? Zo vind je de ideale grond

Ben jij op zoek naar je droomwoning? Bij bouwkantoor Danneels vind je niet alleen een ruim aanbod aan nieuwbouwhuizen en -appartementen, maar ook aan bouwgronden.

Zo zet je helemaal zelf het bouwproject op poten dat jij voor ogen hebt. Of je nu een klein of groot perceel wil, een gesloten of (half)open bebouwing, in de stad of op het platteland. 

Bouwgrond kopen

De juiste grond op een toplocatie

Ben je een echte stadsmens? Of toch eerder een plattelandsmuis? De plaats van je bouwgrond is altijd van het grootste belang, niet in het minst om de bereikbaarheid.

Daarom biedt Danneels alleen maar toplocaties aan in goedgekeurde nieuwe verkavelingen: midden in de stad, maar ook net buiten het centrum of in de rand van een landelijke gemeente.

Zo zijn je werk, scholen en andere voorzieningen vlot bereikbaar en geniet je toch van een rustige woonomgeving midden in het groen. 

Zeker zijn dat je de juiste bouwgrond kiest? Hou rekening met deze tips.

Bouwgrond verkaveling

Voor nu of voor later

Bovendien liggen al onze bouwgronden in goedgekeurde verkavelingen, waardoor ze hun waarde niet verliezen: zelfs na een eventuele betonstop blijft het altijd een bouwgrond.

Koop je een perceel dat geen deel uitmaakt van een verkaveling? Dan loop je het risico dat je er plots niet meer op mag bouwen en dat de waarde dus wel daalt.

Ben je al woningeigenaar, maar heb je nog een mooi bedrag opzij gezet? Dan kan je ook een extra woning bouwen om te verhuren of verkopen.

Heb je nog ambitieuzere plannen? Bij Danneels kan je afhankelijk van de locatie zelfs investeren in tientallen mooie gronden, en dat verspreid over heel Vlaanderen en sommige delen van Wallonië. 

Verkoop je grond zonder risico

Bezit je al een bouw- of projectgrond en overweeg je die te verkopen? Neem dan zeker contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Om de woondromen van onze klanten werkelijkheid te maken, is Danneels altijd op zoek naar nieuwe gronden in heel Vlaanderen. Zelfs een ruildeal is voor ons bespreekbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring en gezonde financiële basis kan je bij ons bovendien rekenen op een mooie prijs, zonder dat je enig risico loopt.