Nieuwbouw in Wetteren

Schollaertshof 23
vanaf € 399.000 exclusief kosten

  • Penthouse
  • 6% btw mogelijk
  • 3 Slaapkamers
Meer info?

Contacteer Jurgen Pollet

 0497976767

contact
of boek een video-overleg
Prachtige penthouse met 3 slpk's en 2 terrassen
3223289/danneels-appartement-19WEB.jpg
Appartement 3.2 bevindt zich op de bovenste verdieping van residentie Plataan in Wetteren en werd gerealiseerd in een frisse moderne stijl, die lichtkleurige gevelstenen combineert met alu schrijnwerk en terrassen in tropisch hardhout.

Met een oppervlakte van 144 m², drie slaapkamers én twee terrassen is dit het grootste appartement van deze residentie.  De leefruimtes zijn lichtrijk en open ingedeeld. Een aangename inkomhal, een mooie badkamer met wastafel, douche en ligbad, een volledig ingerichte keuken, een handige berging,… Je hebt alles wat je nodig hebt.

Twee van de drie slaapkamers geven uit op een terras. Het grootste terras, van maar liefst 43 m², ligt aan de oostzijde van het gebouw en sluit perfect aan op de zithoek. Een andere slaapkamer geeft toegang tot een tweede, west gericht terras. 

Zonnepanelen, ventilatiesysteem met warmteterugwinning, hoogrendementsglas, ... zorgen voor een optimaal wooncomfort en een lage energiebehoefte (E-peil 33).  Ondergrondse parkeerplaats, fietsberging en extra bergruimte voorzien.

Dit appartement komt in aanmerking voor het tijdelijk verlaagde btw-tarief van 6% en kan op korte termijn sleutel-op-de-deur worden afgewerkt met de keuken- en badkamerinrichting van jouw keuze. Onze bouwpartners ontvangen je hiervoor graag in hun toonzaal. 
Nieuwbouw te koop
Grondoppervlakte201 m2
Woonoppervlakte144 m2
Beschikbaar vanafBij oplevering
BestemmingGesloten
Oriëntatie tuinWest
E-peil33
K-peil30
Certificaat elektriciteitJa
OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig
Verken de buurt
  • Nieuwe woonlocatie overal dichtbij
  • 3 supermarkten in de nabije omgeving
  • Tal van handelszaken langs de Gentsesteenweg (200m) , Zuidlaan en Noordlaan
  • Basisschool en kinderopvang op wandelafstand, meerdere scholen vlakbij
  • Bushalte op 200 m, treinstation op 1,5 km
Contact

verzenden