Rumst - Nieuwbouw woning te koop : Danneels
Woningen te koop Ligging

Rumst - Monnikenhofstraat

28 nieuwe woningen in rustig gelegen nieuwe verkaveling

Danneels realiseert een nieuwbouwproject aan de Monnikenhofstraat in Rumst (Reet), een rustige en landelijke woonlocatie vlakbij Boom. Hier ontwikkelt Danneels een gloednieuwe woonbuurt met vier groene pleinen waarrond nieuwbouwwoningen zullen worden gebouwd.  Momenteel zijn de wegeniswerken volop in uitvoering.

In totaal bouwen wij hier 28 nieuwe woningen die sleutel-op-de-deur zullen worden afgewerkt. In een eerste fase worden negen woningen gebouwd in een hedendaagse pastoriestijl. Deze woningen zullen o. m. vier slaapkamers hebben en een garage of carport. Dit project is momenteel in ontwikkeling en de lancering is gepland in het voorjaar van 2021.

Wil je graag op de hoogte gebracht worden wanneer de verkoop van start gaat? Laat dan hieronder jouw gegevens na en wij bezorgen je alle info van zodra beschikbaar. 

 
Locatie: Monnikenhofstraat 46, 2840 Rumst

Op de hoogte blijven van
dit project?


Schrijf je in op de wachtlijst


In de omgeving

  • Tal van voorzieningen langs de A12 (2,5km)

  • 5 supermarkten in een straal van 4 km

  • Vrije Basisschool op 400 m

  • Goede verbinding Antwerpen en Brussel via A12 (2,5 km)

  • Vlot naar E19 (6 km)

  • Station Boom op 2,5 km

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid