Jabbeke - Nieuwbouw woning te koop : Danneels
Woningen te koop Ligging

Jabbeke - Kerkebeekstraat

15 Moderne woningen aan de rand van het bos

In een nieuwe ontwikkeling aan de Kerkebeekstraat in Jabbeke realiseert Danneels binnenkort 15 nieuwe woningen. Op deze erg rustige ligging, midden in het groen, wordt het bijzonder aangenaam wonen. Je woont in een familievriendelijke nieuwe buurt die paalt aan het bos van domein Beisbroek.

In deze buurt bouwt Danneels 6 halfopen bebouwingen en 9 vrijstaande woningen in een stijlvol moderne architectuur. Binnenin kunnen de woningen sleutel-op-de-deur worden afgewerkt volgens jouw smaak en wensen. Midden in de verkaveling wordt een speelzone ingericht en voorzien we een aantal extra parkeerplaatsen. We geven ook de aanzet voor een fietsverbinding met Brugge die door het bos zal lopen. 

Dit project is momenteel in ontwikkeling. Wil je graag op de hoogte gebracht worden wanneer de verkoop zal starten? Laat dan hieronder jouw gegevens na en wij bezorgen je alle info van zodra beschikbaar. 
 
Locatie: Kerkebeekstraat 142B, 8490 Jabbeke

Op de hoogte blijven van
dit project?


Schrijf je in op de wachtlijst


Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid