Gistel - Nieuwbouw woning te koop : Danneels
Appartementen te koop Ligging

NIEUWBOUWPROJECT GISTEL

Woningen & appartementen in hedendaagse bouwstijl

Op de hoek van de Koolaerdstraat en de Oostendsebaan in Gistel realiseert Danneels binnenkort een nieuwbouwproject. Hier realiseren wij 14 nieuwe woningen en 6 appartementen in een stijlvolle hedendaagse architectuur. 

Deze nieuwe woningen en appartementen worden kwalitatief gebouwd met duurzame materialen en helemaal sleutel-op-de-deur afgewerkt volgens jouw smaak en voorkeuren.

Op deze goed gelegen locatie dicht bij het centrum geniet u ook een ideale verbinding met de E40. We voorzien mooie tuinen bij de woningen en  ruime terrassen bij de appartementen. Parkeren kan je hier achteraan de site in jouw eigen garage. De inrit wordt aangesloten op de Koolaerdstraat.

Dit project is momenteel in voorbereiding. Op de hoogte blijven van de verkoopstart? Laat hieronder jouw gegevens na en wij bezorgen je alle informatie van zodra beschikbaar. 
 
Locatie: Koolaerdstraat 148, 8470 Gistel

Op de hoogte blijven van
dit project?


Schrijf je in op de wachtlijst


In de omgeving

  • Centrale ligging overal dichtbij

  • Verschillende handelszaken en supermarkten in de buurt

  • Kurt HELLYN 8470 Gistel Algemeen Tandarts [1,05 km]

  • 2 scholen op 1 km afstand

  • Ideale verbinding met de E40 (700m)

  • Bushalte op wandelafstand, station Oostende op 8 km

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid