De Haan - Nieuwbouw woning te koop : Danneels
Woningen te koop Ligging

NIEUWBOUWPROJECT DE HAAN

Modern wonen in nieuwe buurt aan zee

In de nieuwe verkaveling achterliggend de Hendrik Consciencelaan in Vlissegem (De Haan) lanceert Danneels op 4 februari 2021 een nieuwe verkoopfase. Ook de bouwwerken starten al in februari. 

Op de loten 31 t.e.m. 36 ( Henri Cassierslaan) en de loten 47 tem 51 ( Maurice Maeterlincklaan) bouwen wij 8 halfopen en 3 gesloten bebouwingen met 3 of 4 ruime slaapkamers en een plat dak. Deze energievriendelijke woningen worden duurzaam gebouwd met de beste materialen en een erg gunstig E-peil. 

Op deze goed bereikbare en kindvriendelijke woonlocatie wordt het aangenaam wonen. Een groene en familievriendelijke omgeving, op 600 m van het centrum van De Haan. Op fietsafstand van de zee en vlak bij winkels, scholen en openbaar vervoer.

Dit project is momenteel in ontwikkeling. Wil je graag op de hoogte gebracht worden wanneer de verkoop start? Laat dan hieronder jouw gegevens na en wij bezorgen je alle info van zodra beschikbaar. 
 
Locatie: Maurice Maeterlincklaan 1, 8420 De Haan

Op de hoogte blijven van
dit project?


Schrijf je in op de wachtlijstNieuwe straat aangesloten op de H. Consciencelaan tussen de nrs 15 en 17.

In de omgeving

  • Nieuwe woonbuurt op 600m van het centrum van De Haan

  • Dicht bij winkels, scholen en openbaar vervoer

  • Wonen te midden van het groen, mooi zicht op natuur en duinen

  • Op fietsafstand van zee

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid