De Haan - Nieuwbouw woning te koop : Danneels
Foto's Kenmerken Ligging Te koop (2)

Woning De Haan - Lot 07 - VERKOCHT

Moderne BEN-woning met 4 slaapkamers

Langs de Batterijstraat in De Haan, bouwt Danneels een ruime BEN-woning op het lot 7 in een kleinschalig nieuwbouwproject, Deze energiezuinige gezinswoning beschikt over 4 slaapkamers en bevindt zich op een rustige woonlocatie.

Een BEN-woning staat garant voor een laag E-peil. Dat is hier ook het geval met een score van 26. Dit wordt bereikt dankzij het gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen en het plaatsen van energiezuinige voorzieningen. Een ventilatiesysteem met warmterecuperatie, zonnepanelen, doorgedreven isolatie, hoogrendementsbeglazing...  zijn voorzien. 

Het gelijkvloers beschikt over een apart toilet en een bergruimte. Het grootste deel van dit verdiep bestaat uit een open, lichtrijke leefruimte. De keuken, eetruimte en woonkamer vormen een ruim geheel. Het grote schuifraam dat uitkijkt op de zuid gerichte tuin zorgt voor veel lichtinval. 

De eerste verdieping biedt plaats aan drie slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en douche. Op de tweede verdieping wordt een vierde slaapkamer en extra berging voorzien.

De woning wordt volledig sleutel-op-de-deur afgewerkt in een hedendaagse architectuur volgens jouw smaak en wensen. 


 

BEN-woning

Noord

177 m2

336 m2

4


Locatie: Batterijstraat 11, 8420 De Haan

Interesse?

Contacteer Johannes Degroote

0472 61 76 89

Stuur berichtBoek een video-overleg
Woning De Haan

Kenmerken


Bouwjaar2020
BestemmingGesloten
Oriëntatie tuinNoord
E-peil26
Certificaat elektriciteitJa
BouwvergunningJa
VerkavelingsvergunningJa
OverstromingsgevoeligheidNiet overstromingsgevoelig


In de omgeving

  • Rustige ligging op 2 km van het strand

  • 4 supermarkten op < 3 km

  • Basisschool op 900m

  • Bus- & tramhalte in de buurt

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid