Brugge - Nieuwbouw woning te koop : Danneels
Foto's Kenmerken Ligging Te koop (2)

Appartement Brugge - Lot D05 - Julius en Maurits Sabbestraat

Instapklaar duplexappartement met 2 slaapkamers vlak bij de Lange Rei

Appartementswoning 'D5' maakt deel uit van ‘de Blekerie’, een toekomstgericht woonproject in het centrum van Brugge. Dit lichtrijke duplexappartement bevindt zich op de verdieping. Deze is toegankelijk via de trap of lift.

Het duplexappartement D5 werd inmiddels helemaal afgewerkt en geschilderd.  bestaan uit twee bouwlagen. Dit appartement heeft o.m. een aangename leefruimte met volledig ingerichte keuken, een zuid georiënteerd terras met een prachtig zicht op de groene Bleekweide, een volledig afgewerkte badkamer, twee slaapkamers en handige bergruimtes. In dit appartement werd ook een liftschacht voorzien tussen de verdiepen. Wanneer en als u dit wenst, kan hier perfect een private lift worden geïntegreerd. 

Het appartement is uitgerust met vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Ook de ondergrondse privatieve garage of staanplaats zitten in de totaalprijs vervat.  
Het terras (15m²) is het verlengde van jouw leefruimte en kijkt uit op de Bleekweide. Met 127 m² woonoppervlakte over 2 woonniveau's heeft dit appartement je heel wat te bieden.

Wil je graag snel verhuizen naar een gloednieuwe thuis op een unieke locatie in de Brugse binnenstad? Informeer naar de mogelijkheden.

Hier woon je vlak bij de Lange Rei, midden in het groen, weg van de drukte van het stadsleven, maar toch zit je er middenin. Je hoeft je niet ver te verplaatsen om boodschappen te doen of te genieten van een dagje shoppen. Ook supermarkten, scholen en horecagelegenheden heb je hier bij de hand. In het stadscentrum is alles op wandelafstand.  Bij deze woning hoort een ondergrondse garage of staanplaats. 
 

127 m2

142 m2

garage

2


Locatie: Julius en Maurits Sabbestraat 9, 8000 Brugge

Interesse?

Contacteer Jurgen Pollet

0497 97 67 67

Stuur berichtBoek een video-overleg
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Appartement Brugge
Meer foto's

Kenmerken


Beschikbaar vanafBij akte
NutsvoorzieningenElektriciteit, Aardgas, Stadswater, Regenwater, Telefoon, Distributie, Riolering, Internet, Voetpad, Vloerverwarming
BestemmingGesloten
E-peil51
K-peil36
Certificaat elektriciteitJa
BouwvergunningJa
VerkavelingsvergunningJa


In de omgeving

  • Wonen in het historische centrum van Brugge

  • Bakker & slager om de hoek. Alles op wandel- of fietsafstand

  • Goede verbinding met de stadsring (R30)

  • Rustig wonen in een groene omgeving

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid