Beveren (Waas) - Nieuwbouw woning te koop : Danneels
Woningen te koop Ligging

Beveren (Waas) - Emiel Fleerackerslaan

13 nieuwe woningen in moderne stijl

In Melsele, mooie deelgemeente van het Oost-Vlaamse Beveren, zal Danneels later dit voorjaar een nieuwbouwproject realiseren met nieuwe gezinswoningen. 

In het verlengde van de Emiel Fleerackerslaan, een bestaande en rustig gelegen woonbuurt, voorzien we een uitbreiding met in totaal 13 nieuwe woningen. In deze buurt voorzien we een mooie openbare groenzone en een parkeererf voor de wagens zodat deze nieuwe ontwikkeling autoluw kan blijven voor de toekomstige bewoners.

Hier bouwen wij sleutel-op-de-deur gezinswoningen in moderne architectuur met plat dak. Er zijn halfopen en gesloten bebouwingen, met drie of vier slaapkamers. Bij elke woning hoort een garage in het parkeererf. 

Dit project is momenteel in ontwikkeling en de lancering is gepland in maart 2021. Wil je graag op de hoogte gebracht worden wanneer de verkoop van start gaat? Laat dan hieronder jouw gegevens na en wij bezorgen je alle info van zodra beschikbaar. 

 
 
Locatie: Emiel Fleerackerslaan 14, 9120 Beveren (Waas)

Op de hoogte blijven van
dit project?


Schrijf je in op de wachtlijst


In de omgeving

  • Rustig gelegen familievriendelijke woonbuurt

  • 5 supermarkten in de nabijheid

  • Lagere school op minder dan 1 km

  • Bushalte Melsele Hennennestraat op 400 m

  • Station Melsele op 2 km

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid