Kijkwoning in Oudenburg

Oude Brugseweg 128
Deze woning bezoeken?

Contacteer Robin Aendenboom

 0473 17 26 99

maak een afspraak
Zuid gerichte halfopen bebouwing met 5 slpk's in Roksem
De woning op het lot 12 in ons nieuwbouwproject in Roksem (Oudenburg) zal worden ingericht als Danneels-kijkwoning. Deze woning is momenteel niet te koop. 

Deze halfopen bebouwing wordt gebouwd op een zuid gericht perceel met een oppervlakte van 265 m². De woning wordt bijzonder energiezuinig (E-peil 35), dankzij de sterke focus op isolatie tijdens het bouwproces De zonnepanelen en het ventilatiesysteem met warmteterugwinning doen de rest. 

Beneden krijg je een fijn gevoel door de aangename lichtinval. De open ingedeelde leefruimte straalt een warme woonsfeer uit. Er is plaats voor een bureau- of speelhoekje vooraan. En achteraan sluit de woonkamer aan bij de open ingerichte keuken met eiland. Omheen het huis ligt een leuke zon gerichte tuin. 

Ook op verdieping wordt aan alles gedacht. Je vindt er vier ruime slaapkamers, een complete badkamer, een apart toilet en een vaste trap naar de tweede verdieping. Daar hebben we slaapkamer 5 en een handige berging. 

Danneels werkt deze woning sleutel-op-de-deur af volgens het lastenboek van de andere woningen in deze buurt. Zodat je de materialen en toestellen zelf kan ontdekken. What you see is what you get. Dat is  bouwen met Danneels.

 
Locatie
Oude Brugseweg 128, 8460 Oudenburg    Route
Contact

We ontvangen je graag op afspraak voor een bezoek. Zo heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen en kunnen wij al jouw vragen beantwoorden.verzenden