Kijkwoning in Berlaar

Nachtegaalstraat 13
  • Kijkwoning te koop
  • 5 slaapkamers
  • Halfopen bebouwing
  • 100%instapklaar
  • Energiezuinig
  • Mooie tuin
Deze woning bezoeken?

Contacteer Matteo Debacker

 0485514370

of boek een video-overleg maak een afspraak
Volledig afgewerkte nieuwbouwwoning met 5 slpk's en tuin
3542592/BERLAAR KIJK.jpg
Deze Danneels- kijkwoning maakt deel uit van ons woonproject aan de Nachtegaalstraat in Berlaar en heeft alles wat een gezin van een nieuwe thuis verwacht.

Een lichtrijke open ingedeelde woonkamer, een optimale verbinding naar het gezellige terras en de mooie onderhoudsvriendelijke tuin, 5 afgewerkte slaapkamers, handige bergruimtes, een complete badkamer met ligbad en volledig ingerichte eilandkeuken. 

Deze ruime halfopen bebouwing met 197 m² woonoppervlakte werd gebouwd met het oog op een zo laag mogelijk energieverbruik voor verwarming, koeling en ventilatie.  De woning is 100% instapklaar en staat garant voor heel wat wooncomfort in combinatie met een laag energieverbruik. Zonnepanelen en ventilatie met warmterecuperatie zijn voorzien. 

Deze woning werd volledig geschilderd en wordt te koop aangeboden incl. raambekleding, verlichting én nog heel wat extra's.  

Kom het vooral zelf ontdekken tijdens een bezoekje. 
Virtueel bezoek
Locatie
Nachtegaalstraat 13, 2590 Berlaar    Route
Contact

We ontvangen je graag op afspraak voor een bezoek. Zo heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen en kunnen wij al jouw vragen beantwoorden.verzenden