Kijkwoning in Berlaar

Nachtegaalstraat 29
  • BEN-woning
  • 5 slaapkamers
  • Halfopen bebouwing
  • Ruim & lichtrijk
Deze woning bezoeken?

Contacteer Matteo Debacker

 0485514370

maak een afspraak
Moderne BEN-woning met 5 slaapkamers
2293593/BERLAAR KIJK.jpg
OPENDEURWEEKEND 10 & 11 december 2022 - Maak jouw afspraak met Matteo

Langs de Nachtegaalstraat in Berlaar realiseert Danneels momenteel een nieuwe verkaveling met BEN-woningen in een stijlvol hedendaagse architectuur.  Op het lot 7, vooraan de buurt bouwden we een ruime halfopen bebouwing. Deze woning werd afgewerkt en ingericht als kijkwoning. 

Deze fraaie woning biedt haar bewoners 197 m² woonoppervlakte en heeft o.m. een lichtrijke ruime woonkamer, een fraaie keuken met open indeling, 5 afgewerkte slaapkamers en een complete badkamer met ligbad en douche.

Deze BEN-woning werd gebouwd met kwalitatieve en sterk isolerende materialen met het oog op een zo laag mogelijk energieverbruik voor verwarming, koeling en ventilatie. De woning werd afgewerkt met de materialen en de budgetten uit het lastenboek van dit project.

Benieuwd hoe jouw nieuwe Danneels- woning er binnenin uit kan zien? Kom dan zeker en vast een kijkje nemen. Maak een afspraak met Mattéo. 
Virtueel bezoek
Locatie
Nachtegaalstraat 29, 2590 Berlaar    Route
Contact

We ontvangen je graag op afspraak voor een bezoek. Zo heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen en kunnen wij al jouw vragen beantwoorden.verzenden