Snel verhuizen met Danneels

Op zoek naar een nieuwe woning of appartement en wil je graag snel verhuizen? Wist je dat er bij Danneels ook een aantal woningen en appartementen beschikbaar zijn die op korte termijn kunnen worden afgewerkt? Zo kan jij voor een nieuwbouwwoning kiezen en de bouwfase overslaan.

Benieuwd welke nieuwbouwwoningen en -appartementen bijna afgewerkt zijn? Je vindt een handig overzicht op de pagina 'snel verhuizen'

Bijna afgewerkte nieuwbouwwoning te koop

Nieuwbouw in afwerkingsfase

De woningen werden al wind- en waterdicht gebouwd. Jij valt in bij de afwerkingsfase en slaat dus het bouwproces over. Het enige wat jij nog moet doen, is de binnenafwerking kiezen. Na de aankoop kun je zelf de afwerkingsmaterialen (keuken, badkamer, vloertegels, toestellen …) bepalen.

Na de aankoop duurt het ongeveer vier maanden eer jouw akte bij de notaris wordt verleden. In die tijd werkt Danneels jouw woning verder af volgens jouw voorkeuren. Zo kun jij rustig jouw verhuis beginnen te plannen.

Sleutel-op-de-deur nieuwbouw wordt vaak enkel op basis van de plannen gekocht, maar onze panden in de afwerkingsfase kun je uiteraard ook al ter plaatse gaan bekijken. Dit helpt je om een compleet beeld te krijgen van jouw nieuwe woning.

Meteen naar Zwevezele

Op de markt van Zwevezele realiseerden we een stijlvol appartementsgebouw. De bouwwerken zijn afgerond en het gebouw is woonklaar. Momenteel hebben we nog één instapklaar appartement te koop in deze Residentie.

Dit gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en komt bovendien in aanmerking voor het verlaagd btw-tarief van 6%. Ideaal voor wie graag meteen wil verhuizen of een opbrengsteigendom zoekt die meteen te huur kan worden aangeboden.

Appartement Zwevezele

Binnenkort naar Deinze

Ook in Deinze hebben we nog een energiezuinige woning te koop waar je snel kan intrekken. De ruwbouwwerken zijn al afgerond en je hoeft enkel nog je wensen door te geven voor de afwerking. De woning biedt een ruime woonkamer met extra hoekje voor de kinderen of als kantoor, een ingerichte keuken en badkamer en een reeds aangelegde oprit en haag.

Deinze instapklare woning

Wonen in een kijkwoning in Zwevezele

In het centrum van Zwevezele realiseerde Danneels de nieuwe verkaveling 'Laurierstraat' met 24 energiezuinige woningen in een stijlvol landelijke architectuur. Perfect passend in deze groene woonbuurt mét een prachtig vergezicht over de velden. 

Het project intussen helemaal uitverkocht en dus mag ook onze kijkwoning in deze woonbuurt de deur uit. 100% instapklaar, geschilderd, aangelegde tuin, incl. alle raambekleding, verlichting en vijf afgewerkte slaapkamers. Perfect voor wie graag meteen wil genieten van een gloednieuwe thuis. 

Kijkwoning Zwevezele te koop

Kom even binnenkijken

Het voordeel aan onze ’snel verhuis-woningen’? Je kan deze panden in afwerkingsfase ook al ter plaatse bezichtigen. Dit helpt je om een compleet beeld te krijgen van jouw nieuwe woning en de mogelijkheden. Onze nieuwbouwexperten geven je met plezier een rondleiding. Maak een afspraak. Je vindt hun contactgegevens bij de info over de woningen. 

 

Afgewerkte nieuwbouw
Ook graag snel verhuizen?

Bekijk dan zeker de (bijna) afgewerkte woningen en appartementen in jouw buurt.