Wij blijven voor u bereikbaar maar hebben enkele voorzorgsmaatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan... Lees meer

Wij blijven voor u bereikbaar

Danneels is erg begaan met de gezondheid en veiligheid van zijn klanten, medewerkers en partners. We willen helpen de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en hebben daarom maatregelen genomen.

Wij staan voor u klaar

Onze kantoren in Brugge en Duffel zijn tijdelijk gesloten. Onze medewerkers werken maximaal van thuis uit. Fysieke afspraken zijn momenteel niet mogelijk. We blijven onze dienstverlening echter verderzetten.  

Onze bouwadviseurs, klantenbegeleiders en medewerkers staan meer dan ooit voor u klaar via telefoon en e-mail. Ook op het klantenportaal kunt u terecht.

Info nodig? 

Alle informatie over onze nieuwbouwprojecten en onze bouwgronden blijft beschikbaar. U kunt telefonisch, via e-mail en via de website meer informatie opvragen. Digitale afspraken via Whatsapp, Facetime of Skype met onze bouwadviseurs zijn mogelijk. 

Kijkwoning bezoeken?

Dat is voorlopig niet mogelijk. In afwachting van een bezoek op een later tijdstip, kunt u hier de foto's van onze kijkwoningen bekijken.

Mocht u vragen hebben, kunt u contact opnemen met één van onze collega’s. We helpen u graag verder.

Zorg goed voor uzelf & uw dierbaren.


Team Danneels 

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid