Wij heten u graag opnieuw welkom bij Danneels... Lees meer

Sabine Meyvaert uit Gent wint onze zomerwedstrijd!

Tijdens de vakantiemaand juli had Danneels een rode strandstoel uitgezet op één van zijn nieuwbouwprojecten. Online kon de bezoeker van de website www.danneels.be op zoek gaan naar de exacte locatie van deze strandzetel. Van over heel Vlaanderen (van Veurne tot Heppen) werd de online-speurtocht ingezet. Met een vergrootglas surften bezoekers doorheen de vele foto’s van de verschillende woonbuurten van Danneels. We kregen dan ook heel wat juiste antwoorden binnen. De strandstoel stond in de fotogallerij van het project in de Meensesteenweg in Izegem.
Dus moest de schiftingsvraag de winnaars aanduiden.

undefined

Schiftingsvraag is beslissend!

De schiftingsvraag luidde:  “Hoeveel unieke bezoekers zullen www.danneels.bebezocht hebben van 1 juli tot en met 31 juli 2015?” Het juiste antwoord was 10.692.
Met een aantal van 9.452, gaf Sabine Meyvaert uit Gent het antwoord dat het dichtst bij het reële aantal aan sloot. Zij wint dus de Samsung Galaxy 4 Tablet! 
Gefeliciteerd, Sabine en veel surfplezier!

De tweede en de derde prijs gaan naar Linda De Keukeleire uit Zulte en Nula Vanrenterghem uit Waregem
Zij krijgen elk een Danneels-strandstoel, om te genieten van de warme zomerdagen die ons nog resten.

Bedankt voor jullie deelname en… blijf ons volgen!  

 

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid