Ruime gezinswoningen vlakbij centrum Gent

Op de grens van Destelbergen met Gent realiseert Danneels 25 nieuwe gezinswoningen in de woonbuurt aan Burgemeester Williamehof. Hier bouwen wij ruime halfopen en gesloten bebouwingen in een verfijnde hedendaagse bouwstijl. Een aantal woningen wordt gebouwd op grondgebied Gent (Zomerwee).

Hier woon je in een familievriendelijke buurt met plaatselijk verkeer. Een rustige en goed bereikbare locatie waar je alles bij de hand hebt. Van hieruit fiets je zo naar het centrum van Gent; In een straal van 2 km vind je 5 scholen en kinderdagverblijven. Ook de busverbinding met het station Gent-Dampoort is een troef. Met de wagen heb je een vlotte verbinding met de R4, de E17 en E40. 

Deze woningen worden sleutel-op-de-deur gebouwd en afgewerkt volgens jouw wensen. Binnenin heb je keuzevrijheid voor jouw keuken, badkamer, vloer- en wandtegels, ... We staan je graag bij met advies.

Bekijk deze woningen 

 

  

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid