Nieuwe woonbuurt in Zwevezele is bouwklaar

In de nieuwe woonbuurt achter de Ruddervoordestraat in Zwevezele werden op woensdag 3 oktober 2018 de wegenis- en infrastructuurwerken opgeleverd. In november start Bouwkantoor Danneels er met de bouw van de eerste 13 woningen. 

De werken in de nieuwe verkaveling van Danneels in Zwevezele werden opgeleverd in aanwezigheid van de bevoegde overheidsdiensten. Burgemeester Hendrik Verkest, Schepenen Walter Yde, Hedwig Kerckhove, Lieven Huys, Brecht Warnez en Tom Braet bezochten woensdag 3 oktober de nieuwe verkaveling in het centrum van Zwevezele. Zij kregen toelichting bij de uitgevoerde werken door medewerkers van Danneels, studiebureau Verhaeghe & Partners en de aannemer Verhegge.

De gemeente Wingene leverde in maart een verkavelingsvergunning af aan projectontwikkelaar Danneels. In het voorjaar werden de graafwerken voor de wegeninfrastructuur aangevat. Nadien zorgden Eandis, de Watergroep en de telecomoperatoren voor de aansluitingen van de nutsvoorzieningen.

De nieuwe straat krijgt de naam ‘Laurierstraat’, een verwijzing naar het verleden van deze site. De percelen zijn bouwklaar en Danneels start in november met de bouw van de eerste 13 woningen. 

Meer weten over deze woningen?  Schrijf je dan hier in op de wachtlijst.

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid