Wij heten u graag opnieuw welkom bij Danneels... Lees meer

Bezoek ons tijdens Open Wervendag op zondag 31 mei

Nog even en het is weer zover! Op zondag 31 mei 2015 zwaaien de poorten van enkele van onze werven opnieuw open voor het grote publiek.

Ontdek met uw eigen ogen wat traditioneel bouwen voor Danneels betekent tijdens de Open Wervendag in Bredene en Avelgem.

In de Ploegstraat in Bredene – Dorp realiseert Danneels een nieuwe, aangename woonbuurt met 50 stijl- en sfeervolle woningen. Na het succes van de eerste fase, zijn we nu gestart met de realisatie van een nieuwe bouwfase. Langs de Akkerstraat, een nieuwe zijstraat van de Ploegstraat, bouwen we 10 woningen in een landelijke stijl, met enkele moderne accenten.

Wandel straks even doorheen de pas gestarte ruwbouwwerken en bezoek onze nagelnieuwe kijkwoning aan de overkant van de straat. Daar krijgt u een perfect beeld van hoe uw woning er straks uit kan zien. En rij daarna tevreden naar huis, met enkele kleine geschenken…

undefined

Of ligt Avelgem dichterbij?
Tik dan ‘Hoogstraat – Avelgem in op uw GPS en rij via de pas aangelegde Binnenweg naar een nog jonge verkaveling met 19 compacte en betaalbare woningen in hartje Avelgem.

In onze kijkwoning stel je zelf vast hoe we op een kleinere bouwoppervlakte toch een functionele, ruimtelijk interessante woning kunnen bouwen.

undefined

Bouwen met Danneels betekent:

  • Bouwen in een verfijnde architectuur
  • Oog hebben voor details
  • Een ruime keuze hebben voor uw afwerking
  • Kiezen voor een correcte prijs
  • Werken met stipte afspraken 


Ontzorgde, gelukkige klanten, daar gaan we voor, elke dag opnieuw.

Meer weten over ons project in Bredene? Bel met Jurgen Pollet op 050/40.67.65 of mail jurgen@danneels.be

Meer weten over ons project in Avelgem en Kerkhove? Bel met Jan Deroo op 050/40.67.64 of mail jan@danneels.be

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid