BEN-woning: jouw huis van de toekomst

Bij Danneels hechten we veel belang aan energiezuinigheid. In Berlaar bouwen we momenteel Bijna Energie Neutraal of BEN.

Ook in Nijlen bouwen we negen BEN- woningen. Een keuze voor de toekomst.

Met een E-peil van 30 of lager zijn deze woningen een slimme keuze. Een BEN woning voldoet nu al aan de toekomstige energienormen.

Niet enkel het milieu heeft baat bij energiebewust bouwen, het is ook interessant voor jouw portemonnee. Je bespaart onmiddellijk op de hoge energieprijzen en het heeft ook een positieve invloed op de waarde van uw woning.

Het einddoel van BEN- bouwen is immers om een zo laag mogelijk energieverbruik voor verwarming, koeling, ventilatie en warm water te bekomen. 

De energievraag beperken is al een uitgangspunt in de ontwerpfase. Dit wordt verder geoptimaliseerd door doordacht te oriënteren, luchtdicht te bouwen en goed te isoleren.

Bouwen volgens de BEN-principes wordt eigenlijk pas in 2021 standaard voor nieuwbouwwoningen. Wie voorloopt op deze nieuwe normen wordt echter extra beloondDe overheid stimuleert BEN- bouwen en biedt gedurende vijf jaar een fikse korting aan op de onroerende voorheffing. Daarnaast zijn er ook heel wat banken die extra voordelige BEN-kredieten aanbieden.

 

Wil je weten in welke nieuwbouwprojecten we BEN-bouwen?  

BEN-woningen te koop in Berlaar

BEN-woningen te koop in Nijlen

BEN-woningen te koop in Kallo

BEN-woningen te koop in Torhout 

BEN-woningen te koop in Deinze 

 

 

 

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid