In de kijker

Danneels biedt 2 percelen bouwgrond te koop aan voor open bebouwing in de Heibergstraat in Beerse.

Lees meer

Bezoek tijdens Nieuwbouwzondag onze woonbuurt in De Haan. Wij ontvangen jou graag in onze ingerichte kijkwoning en tonen je de laatste woningen in aanbouw in deze buurt.

Lees meer

Onze afgewerkte woning in het centrum van Avelgem werd net verkocht. Zaterdag 13 oktober 2018 tussen 10u en 12u stellen we deze woning open voor het publiek.

Lees meer

Net buiten de Ringlaan heeft Danneels een verkaveling gecreëerd met 5 loten voor open bebouwing.

De perceelgrootte varieert van 436 m² tot 775m² en de gronden worden...

Lees meer

In Oostkerke bij Damme bouwt Danneels binnenkort deze ruime halfopen bebouwing in een verfijnde landelijke architectuur. Deze woning is vanaf nu te koop.

 

Lees meer

Vrijdag 24/08/2018 lanceren we de verkoop van 2 halfopen bebouwingen in Wielmakersveld, een recente & rustige woonbuurt in Lovendegem. Hier bouwt Danneels twee nieuwe...

Lees meer

In het centrum van Egem is Danneels gestart met de bouw van 4 halfopen bebouwingen in een stijlvolle landelijke architectuur.

Lichtrijke gezinswoningen met 3...

Lees meer

Wonen met zicht op de Bleekweide. Danneels lanceert de verkoop van 10 moderne appartementswoningen in het Brugse stadscentrum.

 

Lees meer

Danneels lanceert de verkoop van een nieuw kleinschalig verkavelingsproject in Haacht. Langsheen de Beverdijk realiseerden wij 4 ruime loten bouwgrond voor open...

Lees meer

Danneels lanceert de verkoop van 10 nieuwbouw gezinswoningen met 3 of 4 slaapkamers in Zuienkerke

Ontdek deze stijvolle woningen.

Lees meer

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid