In de kijker

Zondag 27 januari verwelkomen we jou graag in Residentie 't Hooghe.

We leiden je met plezier rond in onze 100% instapklare appartementen.

Lees meer

In het centrum van Zwevezele realiseert Danneels haar nieuwste woonproject.

In de Laurierstraat zijn we gestart met de bouw van 13 stijlvolle landelijke woningen.

Lees meer

In Marke bij Kortrijk realiseert Danneels 7 nieuwe bouwgronden op 2 locaties. De verkoop start op donderdag 20 december 2018.

Lees meer

In Krombeke (Poperinge) realiseert Danneels een nieuwe verkaveling met 17 bouwpercelen voor open en halfopen bebouwing. De verkoop ging van start op 12 december 2018.

Lees meer

In onze nieuwe woonbuurt op de grens van Nieuwpoort met Koksijde brengen we nu ook de laatste 10 woningen in verkoop.

Lees meer

Zondag 18 november verwelkomen we jou graag in Residentie 't Hooghe in Aartrijke. Hier zetten we deuren open van maar liefst 6 100% instapklare appartementen.

Lees meer

Langs de Elleveldweg in Wespelaar (Haacht) biedt Danneels 3 nieuwe bouwgronden voor halfopen bebouwing te koop aan zonder bouwverplichting.

 

Lees meer

In het centrum van Oudenburg lanceert Danneels haar nieuwste woonproject. In de Bellerochelaan bouwen we weldra 10 nieuwe woningen. De verkoop is gestart.

 

Lees meer

Danneels is gestart met de bouw van 6 nieuwe woningen in een stijlvolle moderne architectuur in onze nieuwe woonbuurt achter de Stationsstraat.

 

Lees meer

Danneels biedt 2 percelen bouwgrond te koop aan voor open bebouwing in de Heibergstraat in Beerse.

Lees meer

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid