In de kijker

Danneels lanceert de verkoop van zeven nieuwe woningen die deel uitmaken van de verkaveling Hof van Straeten in Varsenare. Vanaf nu te koop.

Lees meer

Zoek je een nieuwbouwwoning waar je snel jouw intrek kan nemen?

Bekijk dan zeker onze snel beschikbare woningen.

Lees meer

Op zondag 19 mei zwaaien de poorten van onze werf in Jabbeke open voor het publiek tijdens Open Wervendag. Kom langs en bezoek de appartementen en woningen in aanbouw.

 

Lees meer

Tijdens Nieuwbouwzondag openen we de deuren van drie gloednieuwe kijkwoningen.

We heten jou van harte welkom in De Haan, Lichtervelde en Eeklo.

Lees meer

Zaterdag 30 maart heten we jou van harte welkom in ons nieuwbouwproject Residentie 't Hooghe.

We tonen jou onze 100% instapklare appartementen.

Lees meer

In de Haverstraat in Diksmuide bieden we deze volledig afgewerkte woning te koop aan. Perfect voor wie graag meteen wil verhuizen.

Lees meer

Danneels biedt 3 nieuwe bouwgronden te koop aan in Opwijk. Een rustige woonlocatie met een uitstekende bereikbaarheid, dicht bij het centrum.

Lees meer

Vandaag gaat de tweede verkoopfase van start in onze nieuwe woonbuurt in Zwevezele. De woningen op de percelen 8 tot en met 21 zijn vanaf nu te koop.

 

Lees meer

Na het succes van de eerste verkoopfase lanceert Danneels nu de verkoop van vier nieuwe gezinswoningen in een rustige buurt in Sint-Katelijne-Waver.

 

Lees meer

In de Van Groesbeekstraat, een rustige straat in Kallo (Beveren), bouwt Danneels 4 nieuwe woningen.

Deze woningen zijn vanaf nu te koop.

Lees meer

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid