In de kijker

Vanaf nu kan je eenvoudig een video-overleg boeken met onze verkoopmedewerkers. Een ideaal alternatief voor een fysieke afspraak.

Lees meer

Vanaf nu te koop: vier moderne woningen in een groene buurt nabij het centrum van De Haan.

 

Lees meer

In Evergem realiseert Danneels een nieuwe kleinschalig bouwproject. Langs de Kerkbruggestraat bouwen wij zeven nieuwe sleutel-op-de-deur woningen in een stijlvol...

Lees meer

In een rustig gelegen nieuwe verkaveling in het centrum van Middelkerke realiseert Danneels 6 gezinswoningen in een hedendaagse bouwstijl.

Of je nu kiest voor een...

Lees meer

In Astene bij Deinze start Danneels met de bouw van 18 nieuwe gezinswoningen in moderne architectuur. Deze woningen zijn vanaf nu te koop!

Lees meer

Wil je graag wonen in een landelijke setting zonder aan bereikbaarheid in te boeten? Dan is deze woonlocatie echt iets voor jou.

Lees meer

Ontdek onze nieuwe woningen in het centrum van Veldegem. 9 moderne sleutel-op-de-deur woningen met alles wat je een nieuwbouwwoning verwacht.

Lees meer

Danneels realiseert 11 BEN-woningen sleutel-op-de-deur in het centrum van Berlaar.

Lees meer

Op de grens van Destelbergen met Gent realiseert Danneels binnenkort 25 moderne gezinswoningen.

Lees meer

In het mooie Wulpen bij Koksijde bouwen we momenteel 6 ruime woningen in landelijke architectuur.

Lees meer

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid