In de kijker

In Gistel bouwt Danneels momenteel 14 nieuwe gezinswoningen in een hedendaagse architectuur op de hoek van de Koolaerdstraat en de Oostendsebaan. De verkoop is gestart

Lees meer

Vanaf nu te koop; 7 nieuwe bouwgronde langs de Koekoekstraat in Schelle, een goed bereikbare nieuwe woonlocatie vlak bij de A12.

Lees meer

In ons nieuwbouwproject in Wetteren starten we de verkoop van 5 nieuwe appartementen in een gloednieuwe residentie. De bouwwerken starten dit najaar.

Lees meer

In de Dijkgravenstraat een rustige straat in Kallo (Beveren), bouwt Danneels 8 nieuwe woningen in hedendaagse stijl. Deze woningen zijn vanaf nu te koop.

Lees meer

Danneels bouwt 12 nieuwe woningen, centraal in de nieuwe verkaveling 'De Pleyne' vlak bij het centrum van Zedelgem.

Lees meer

Danneels stelt graag 'de Klokke' aan je voor, een uniek vernieuwbouw project in Sint-Andries, vlak bij het centrum van Brugge. Achter de gevel van het gelijknamige...

Lees meer

In Evergem lanceert Danneels de verkoop van zeven nieuwe woningen in een verfijnd hedendaagse bouwstijl.

Lees meer

Maak nu een afspraak en bezoek onze kijkwoningen corona- proof.

Lees meer

Danneels is gestart met de verkoop van bouwgronden vrij van bouwverplichting in 2 nieuwe verkavelingen in Heusden-Zolder en Ranst.

Lees meer

In Wetteren realiseert Danneels een nieuwbouwproject langs de Kapellewegel. In de eerste fase bouwen we 11 nieuwbouwwoningen. De verkoop is gestart.

Lees meer

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid