In de kijker

Zaterdag 24 augustus 2019 kan je tussen 10u en 12u onze kijkwoning in De Haan en de laatste 2 woningen in aanbouw bezoeken.

 

Lees meer

In de Nachtegaalstraat in het centrum van Berlaar bouwt Danneels momenteel 2 ruime BEN-woningen. Vanaf nu te koop.

Lees meer

Danneels lanceert de verkoop van zeven nieuwe woningen in een gloednieuwe verkaveling in Lievegem (Lovendegem). De woningen zijn vanaf nu te koop.

Lees meer

Bezoek onze nieuwe woonbuurt in het centrum van Zwevezele op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli en kom alles te weten over de woningen in aanbouw.

Lees meer

In het centrum van Grimbergen presenteert Danneels negen nieuwe bouwgronden. Ideaal gelegen, vlakbij het mooie Prinsenbos.

Lees meer

Danneels lanceert de verkoop van acht nieuwbouwwoningen in een nieuwe woonbuurt langs de Wijnendalestraat.

Lees meer

Vandaag lanceren we de verkoop van acht percelen bouwgrond in een nieuwe kleinschalige buurt in Begijnendijk.

Lees meer

Danneels lanceert de verkoop van zeven nieuwe woningen die deel uitmaken van de verkaveling Hof van Straeten in Varsenare. Vanaf nu te koop.

Lees meer

Zoek je een nieuwbouwwoning waar je snel jouw intrek kan nemen?

Bekijk dan zeker onze snel beschikbare woningen.

Lees meer

Op zondag 19 mei zwaaien de poorten van onze werf in Jabbeke open voor het publiek tijdens Open Wervendag. Kom langs en bezoek de appartementen en woningen in aanbouw.

 

Lees meer

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid