In de kijker

We heten jou graag welkom in onze kijkwoning in Zwevezele en stellen de laatste woningen in deze buurt graag aan je voor.

Lees meer

Danneels bouwt 12 nieuwe woningen, centraal in de nieuwe verkaveling 'De Pleyne' vlak bij het centrum van Zedelgem.

Lees meer

Danneels stelt graag 'de Klokke' aan je voor, een uniek vernieuwbouw project in Sint-Andries, vlak bij het centrum van Brugge. Achter de gevel van het gelijknamige...

Lees meer

In Evergem lanceert Danneels de verkoop van zeven nieuwe woningen in een verfijnd hedendaagse bouwstijl.

Lees meer

Maak nu een afspraak en bezoek onze kijkwoningen corona- proof.

Lees meer

Danneels is gestart met de verkoop van bouwgronden vrij van bouwverplichting in 2 nieuwe verkavelingen in Heusden-Zolder en Ranst.

Lees meer

In Wetteren realiseert Danneels een nieuwbouwproject langs de Kapellewegel. In de eerste fase bouwen we 11 nieuwbouwwoningen. De verkoop is gestart.

Lees meer

Langs de Batterijstraat in De Haan lanceert Danneels een nieuwbouwproject met acht nieuwe woningen.

Lees meer

Vanaf maandag 11 mei kunnen we jou op afspraak opnieuw ontvangen bij ons op kantoor. Of maak een afspraak een privé- rondleiding in onze kijkwoningen.

Lees meer

Vanaf nu kan je eenvoudig een video-overleg boeken met onze verkoopmedewerkers. Een ideaal alternatief voor een fysieke afspraak.

Lees meer

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid