Jouw grond verkopen?

Om de woondromen van onze klanten te realiseren, is Danneels steeds op zoek naar nieuwe gronden.

Ben je eigenaar van een projectgrond, bouwgrond of afbraakpand? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van jouw eigendom? Of heb je weet van gronden of afbraakpanden in jouw omgeving?

Aarzel dan niet ons te contacteren. Danneels is actief op zoek naar nieuwe locaties in heel Vlaanderen. Als gevestigd projectontwikkelaar met een gezonde financiële basis, kopen wij rechtstreeks aan. Ook een ruil behoort tot de mogelijkheden. We staan garant voor een vlekkeloze afhandeling.

WAAROM VERKOPEN AAN DANNEELS?

Alles in huis

Het ontwikkelen van nieuwe woon– en leefomgevingen is ons vak. Aankoop, ontwikkeling en verkoop; wij staan in voor het hele proces. We loodsen jou door alle administratieve en juridische formaliteiten en staan je bij met het nodige advies.

Snel en discreet

Door onze goede contacten met notarissen, landmeters, architecten en lokale besturen kunnen we snel schakelen en de verkoop vlot afhandelen.

Een correcte prijs

Onze specialisten bestuderen dagelijks de markt. Zo kunnen wij jou de beste prijs bieden voor jouw eigendom.

Financiële zekerheid

Danneels is een solvabel bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Je bent dus zeker dat je geen risico’s loopt. Kiezen voor Danneels doe je met een gerust hart.

JOUW EIGENDOM RUILEN OF VERKOPEN?
CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK.

Danneels Brugge

Sint-Baafskerkstraat 1, 8200 Sint-Andries

050 47 10 10
Stuur bericht

Danneels Duffel

A. Stocletlaan 195, 2570 Duffel

015 308 100

Stuur bericht

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid