Tremelo - Bouwgrond te koop : Danneels

Wij blijven voor u bereikbaar maar hebben enkele voorzorgsmaatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan... Lees meer

Foto's Loten te koop Ligging

Tremelo - Peter Benoitlaan

Bouwgronden voor open bebouwing midden in het groen (2 kavels)

In het landelijke Baal deelgemeente van Tremelo creëert de groep Danneels kortelings 2 bouwgronden voor open bebouwing in het midden van een groene omgeving.

Door de ligging t.o.v. Leuven en Brussel, is Tremelo (Baal) ideaal voor wie wil wonen in een betaalbare en toch goed bereikbare omgeving. Ook zorgt de nabijheid van de E314 over een goede verbinding naar Leuven en Brussel.

Deze percelen worden verkocht zonder bouwverplichting. Je kan dus vrij kiezen wanneer en met welke firma je hier bouwt. Hierdoor is de aankoop van een perceel ook een goede investering. Bouwgrond blijft immers zijn waarde behouden.

Interesse? Dit project is momenteel in ontwikkeling. Schrijf je hieronder in op de wachtlijst en blijf verder op de hoogte.
 
Locatie: Peter Benoitlaan 34, 3120 Tremelo

Op de hoogte blijven van
dit project?


Schrijf je in op de wachtlijst
Tremelo


Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid