Oostkamp - Bouwgrond te koop : Danneels

Wij blijven voor u bereikbaar maar hebben enkele voorzorgsmaatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan... Lees meer

Foto's Kenmerken Plan Documenten / Plannen Ligging

Bouwgrond Oostkamp - Torhoutsestraat

Rustig gelegen villaperceel van 1.216 m² met achterliggend 7.241 m² grond

Prijs: 295.000 €
Langs de Torhoutsestraat in Ruddervoorde, deelgemeente van Oostkamp realiseert Danneels 3 nieuwe percelen bouwgrond. Het lot 3, een mooi en rustig gelegen villaperceel van 1.216 m² wordt particulier te koop aangeboden. Bij het perceel hoort een extra stuk grond van in totaal 7.241 m² dat in de prijs is inbegrepen.

Het villaperceel werd bouwrijp gemaakt en is bestemd voor de bouw van een alleenstaande woning en wordt aangeboden zonder bouwverplichting. Je kan dus vrij kiezen wanneer en met welke bouwpartners je hier gaat bouwen. De twee percelen bouwgrond aan de Torhoutsestraat werden inmiddels aan een bouwfirma verkocht. 

Wie hier gaat bouwen, woont in alle rust en geniet toch een ideale bereikbaarheid. Je woont in het centrum van Ruddervoorde. Dicht bij alle voorzieningen en met een vlotte verbinding naar de snelweg.
 

Noordwest

8457 m2


Locatie: Torhoutsestraat 106, 8020 Oostkamp

Interesse?

Contacteer Tine Cardoen

0472 98 41 51

Stuur bericht
Bouwgrond Oostkamp
Bouwgrond Oostkamp
Bouwgrond Oostkamp

Kenmerken


BestemmingOpen
Oriëntatie tuinNoordwest
BouwplichtNeen
BouwvergunningNeen
VerkavelingsvergunningNeen

Plan


In de omgeving

  • Centrum Ruddervoorde vlakbij (600m)

  • Supermarkt, basisschool, bakker, ... overal dichtbij

  • Centrale, maar erg rustige ligging weg van de straat

  • Oprit snelweg E403/A17 op 3 km.

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid