Kortenberg - Bouwgrond te koop : Danneels

Wij blijven voor u bereikbaar maar hebben enkele voorzorgsmaatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan... Lees meer

Foto's Loten te koop Ligging

Kortenberg - Sterrebeeksesteenweg

Bouwgronden voor halfopen en gesloten bebouwing (4 kavels)

Aan de Sterrebeeksesteenweg te Kortenberg realiseert de firma Danneels kortelings een verkaveling van 4 percelen.  3 daarvan zijn geschikt voor halfopen bebouwing en 1 voor gesloten bebouwing.

Deze bouwgronden liggen op een boogscheut van de belangrijke verkeerswegen (E40, Leuvensesteenweg) waardoor een vlotte verbinding naar zowel Brussel, Leuven, en Antwerpen gegarandeerd is. 

Deze percelen zullen verkocht worden zonder bouwverplichting. Je kan dus vrij kiezen wanneer en met welke firma je hier bouwt. Hierdoor is de aankoop van een perceel ook een goede investering. Bouwgrond blijft immers zijn waarde behouden.

Interesse? Dit project is momenteel in ontwikkeling. Schrijf je hieronder in op de wachtlijst en blijf verder op de hoogte.
Locatie: Sterrebeeksesteenweg 50, 3070 Kortenberg

Op de hoogte blijven van
dit project?


Schrijf je in op de wachtlijst


Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid