Haacht - Bouwgrond te koop : Danneels
Foto's Loten te koop Ligging

Haacht - Kwaadbunder

2 bouwgronden voor halfopen bebouwing

In Wespelaar (Haacht) realiseerde Danneels een nieuwe woonbuurt met 57 bouwgronden voor gesloten, halfopen en open bebouwing. De verkaveling kreeg de naam 'Kwaadbunder' en is een goed gelegen en familievriendelijke plek om te wonen. In deze verkaveling realiseren wij momenteel 2 bijkomnde kavels voor halfopen bebouwing.

Door de rustige ligging en de aanwezigheid van een recent aangelegd speelplein zijn deze bouwgronden ideaal voor jonge gezinnen of mensen die willen bouwen in een aangename buurt. Door de centrale ligging tussen Leuven, Brussel en Mechelen, is Haacht ideaal voor wie wil wonen in een betaalbare en toch goed bereikbare omgeving. Verschillende bushaltes en het station van Haacht liggen op minder dan 1 km.

Interesse? Dit project is momenteel in ontwikkeling. Schrijf je hieronder in op de wachtlijst en blijf verder op de hoogte.
Locatie: Kwaadbunder 22, 3150 Haacht

Op de hoogte blijven van
dit project?


Schrijf je in op de wachtlijst
Haacht
Haacht

Loten te koop

LotOppervlakteType bebouwingBouwplichtPrijsInfo
Lot 26a450 m2HalfopenNeenWeldraContacteer ons
Lot 26b420 m2HalfopenNeenWeldraContacteer ons

Prijzen zijn exclusief kosten.


Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid