Haacht - Bouwgrond te koop : Danneels

Wij blijven voor u bereikbaar maar hebben enkele voorzorgsmaatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan... Lees meer

Foto's Loten te koop Documenten / Plannen Ligging

Woonbuurt Kwaadbunder in Haacht

Goed gelegen bouwgronden voor open bebouwing

In Wespelaar (Haacht) realiseerde Danneels een nieuwe woonbuurt met 57 bouwgronden voor gesloten, halfopen en open bebouwing. De verkaveling kreeg de naam 'Kwaadbunder' en is een goed gelegen en familievriendelijke plek om te wonen. Momenteel verkopen we hier de laatste bouwrijpe percelen voor open bebouwing. 

Door de rustige ligging en de aanwezigheid van een recent aangelegd speelplein zijn deze bouwgronden ideaal voor jonge gezinnen of mensen die willen bouwen in een aangename buurt. Door de centrale ligging tussen Leuven, Brussel en Mechelen, is Haacht ideaal voor wie wil wonen in een betaalbare en toch goed bereikbare omgeving. Verschillende bushaltes en het station van Haacht liggen op minder dan 1 km.

 

Deze percelen worden verkocht zonder bouwverplichting. Je kan dus vrij kiezen wanneer en met welke firma je hier bouwt. Hierdoor is de aankoop van een perceel ook een goede investering. Bouwgrond blijft immers zijn waarde behouden.


Locatie: Grote Baan 267, 3150 Haacht

Interesse?

Contacteer Koen Van Campenhout

015 308 108

Stuur bericht
Haacht
Haacht
Haacht
Haacht
Haacht
Haacht
Haacht
Haacht
Haacht
Meer foto's

Loten te koop

LotOppervlakteType bebouwingBouwplichtPrijsInfo
Lot 15470 m2OpenNeenBekijk de prijsContacteer ons
Lot 18405 m2OpenNeenBekijk de prijsContacteer ons

Prijzen zijn exclusief kosten.
12 13 14 15 16 18


In de omgeving

  • Centrum van Haacht op 5km

  • Verschillende winkels en warenhuizen in de directe omgeving

  • Verschillende scholen in de nabijheid

  • Kindvriendelijke omgeving

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid