Werf in de kijker: Torhout, Wijnendalestraat

In ons nieuwbouwproject in Torhout zijn de werken volop aan de gang. Hier bouwt Danneels 16 nieuwe woningen: 12 halfopen en 4 gesloten bebouwingen met 3 of 4 slaapkamers. De woonbuurt, gelegen tussen de Wijnendalestraat en Karperstraat, heeft een ideale ligging in een rustige omgeving.

In deze landelijke regio bouwen wij met veel aandacht voor duurzaamheid. Elke woning heeft een E-peil lager dan 40 en een aantal wordt zelfs BEN-gebouwd.

Wij spraken met werfcoördinator Jonas over de voortgang van de werken op de werf. 

Jonas: “De bouw van het project, dat in oktober van start ging, gaat goed vooruit. Dit is te danken aan de vlotte samenwerking met de onderaannemers. We zijn, door vroegere projecten, al zeer vertrouwd met elkaar.

Ook de coronacrisis had geen grote invloed op de werken. Enkel de leveringen van de dorpels en het buitenschrijnwerk liepen een kleine vertraging op.”

“Tegen het zomerverlof zal de ruwbouw van iedere woning helemaal af zijn. Inmiddels zijn de woningen op de loten 6, 7 en 15 – 17 volledig gemetst. Op loten 1 en 2 wordt de dakbedekking uitgevoerd.

Voor de loten 3 – 5 is dit al gebeurd en zijn we klaar voor het buitenschrijnwerk. Tegen eind augustus zal dit ook geplaatst zijn. De loten 9, 10 en 12 – 14 zijn al volledig wind- en waterdicht.”

Dankzij de snelle voortgang zal je al gauw je intrek in één van de woningen kunnen nemen. De oplevering van de eerste woning staat al voor begin september gepland. Er werden al zes woningen verkocht.

Meer weten over dit bouwproject?

 

Bekijk de nieuwbouwwoningen in Torhout

 

Met dank aan onze partners voor de goede samenwerking:       

Bouwmaterialen: Wienerberger
Metselwerk: Ivan Ameye
Dakbedekking: Saniroof

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid