Waarom een ruime tuin of terras belangrijk is

Nieuwbouwproject Wetteren

Nieuwbouwproject De Haan

Ten Hove 1 Jabbeke

 

De gevolgen van de coronacrisis drukken overal in de samenleving hun stempel. Op de huizenmarkt is dit niet anders. Recent onderzoek wijst uit dat drie op de vier huizenjagers specifiek op zoek is naar een woning met een tuin.

Bij de appartementen wint de aanwezigheid van een terras aan belang. Dit is een logisch gevolg van deze lockdown. We moeten nog steeds massaal “in ons kot” blijven. Voor wie geen eigen tuin of terras heeft, zijn er minder mogelijkheden om van de buitenlucht te genieten.

Daarnaast worden open woningen met een ruime indeling ook steeds belangrijker. Volgens Johan Krijgsman, CEO van makelaarsgroep ERA, zou dit de huizenprijs wel eens kunnen opdrijven.

Zelf ook op zoek naar een ruime tuin?

Bij Danneels ben je aan het goede adres. Heel wat van onze sleutel-op-de-deur nieuwbouwwoningen en appartementen zijn hierop voorzien.

Al onze woningen beschikken over een open indeling. Zo kan je ’s avonds in een ruime, lichtrijke leefomgeving vertoeven en overdag genieten van de warme zonnestralen.

In Nijlen bouwen wij een reeks moderne BEN-woningen met ruime tuin. Naast ruim en comfortabel, zijn deze gezinswoningen dus ook energiezuinig met een E-peil van 30 of lager. Hier vind je een combinatie van halfopen en gesloten bebouwingen.

Wie wat dichter bij de kust wilt wonen, vindt bij ons nieuwbouwproject in De Haan een hedendaagse woning met tuin. Wij bouwen acht nieuwe woningen met een ruime indeling. Zowel de halfopen als de gesloten bebouwingen zijn voorzien van een mooie tuin.

Of liever een mooi terras?

In Jabbeke en Zwevezele gaat de bouw van onze sleutel-op-de-deur nieuwbouwappartementen de afwerkingsfase in. Hier kan je dus vrij binnenkort al je intrek nemen. 

Al deze appartementen zijn voorzien van 1 of 2 ruime leefterrassen. In Jabbeke beschikken de gelijkvloerse appartementen ook over een eigen aangelegde tuin. 

 

 

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid