Snel verhuizen met Danneels

Ben je nog op zoek naar een nieuwe woning en wil je graag snel verhuizen? Wist je dat er bij Danneels ook een aantal woningen en appartementen beschikbaar zijn die op korte termijn kunnen worden afgewerkt? 

Benieuwd naar welke nieuwbouwwoningen en -appartementen snel verhuisklaar zijn? Op de pagina van de nieuwbouwwoningen kun je filteren op het type snel verhuizen. Zo krijg je meteen een handig overzicht van onze bijna afgewerkte woningen en appartementen. 

Nieuwbouw in afwerkingsfase

De woningen werden al wind- en waterdicht gebouwd. Jij valt in bij de afwerkingsfase en slaat dus het bouwproces over. Het enige wat jij nog moet doen, is de binnenafwerking kiezen. Na de aankoop kun je zelf de afwerkingsmaterialen (keuken, badkamer, vloertegels, toestellen …) bepalen.

Na de aankoop duurt het ongeveer vier maanden eer jouw aankoop bij de notaris wordt verleden. In die tijd werkt Danneels jouw woning verder af volgens jouw voorkeuren. Zo kun jij rustig jouw verhuizing beginnen te plannen.

Sleutel-op-de-deurnieuwbouw wordt vaak enkel op basis van de plannen gekocht, maar onze panden in de afwerkingsfase kun je uiteraard ook al ter plaatse gaan bekijken. Dit helpt je om een compleet beeld te krijgen van jouw nieuwe woning.

 

Meteen naar Zwevezele

Op de markt van Zwevezele realiseerden we een gloednieuw appartementsgebouw. De bouwwerken zijn afgerond en het gebouw is woonklaar. Je kan dus dit jaar nog verhuizen naar jouw nieuwe droomappartement. Het enige wat je nog moet doen, is je keuken kiezen. In dit appartementsgebouw vind je onder andere een prachtig penthouse en nog één hoekappartement met frontaal marktzicht.

Rustig in Jabbeke

Ook in Residentie Ten Hove I Jabbeke zijn nog enkele appartementen met twee slaapkamers beschikbaar waar je snel kan intrekken. Je woont hier in een verkeersluwe buurt vlakbij het centrum met ideale verbinding naar de snelweg en het centrum. Ieder appartement beschikt over een afgesloten ondergrondse parkeergarage.

 

Uniek in Brugge

In Brugge, op de historische locatie van De Klokke, vind je een van onze meest recente projecten. Hier realiseerden we vier woningen die volledig instapklaar zijn. De woningen zijn afgewerkt en helemaal ingericht. Als de koop afgerond is, kun je hier onmiddellijk intrekken. Je woont vlak bij het Brugse stadscentrum. De supermarkten en het openbaar vervoer zijn op wandelafstand van de woning. Met de auto rij je zo de Expresweg op.

 

Ontdek ze allemaal

Dit zijn maar enkel voorbeelden. Interesse om snel te verhuizen? Neem dan zeker een kijkje in ons aanbod snel verhuizen en ontdek de bijna afgewerkte woningen in jouw buurt. 

 

Kom even binnenkijken

De gebouwen in afwerkingsfase kunnen na enkele maanden al bewoond worden. Om een duidelijk beeld van de jouw nieuwe woning of appartement te krijgen, geven we je graag een rondleiding. Maak je afspraak bij onze nieuwbouwadviseurs. 

 

 

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid