Sleutel-op-de-deur bouwen; hoe werkt het?

Danneels neemt het hele bouwtraject voor zijn rekening en realiseert uw instapklare nieuwbouwwoning aan een vaste prijs binnen de afgesproken termijn

Van het ontwerp, over de plannen, vergunningen en ruwbouw tot de afwerking en oplevering. U hoeft zelf geen architect en aannemers te zoeken, offertes te vergelijken of de coördinatie voor uw rekening te nemen. Bij Danneels vindt u alles onder één dak:  

Uw bouwadviseur begeleidt u naar de woning die het beste bij u past. Alle werken en materialen staan opgelijst in het lastenboek. En de prijs? Die ligt vast bij ondertekening van het contract. Geen onverwachte meerkosten dus.

Uw werfleider houdt u op de hoogte tijdens de bouwfase. Hij laat de werken mooi op elkaar aansluiten en werkt met een vaste groep aannemers. Zij zijn op elkaar ingespeeld en volgen een afgesproken planning. Zo houden we de bouwtermijn kort. 

Uw interieuradviseur staat u bij met raad en daad en zet u op weg naar de toonzalen waar u de afwerking kan kiezen; de vloer- en wandtegels, de keuken, de badkamer, de binnendeuren, het toilet ... Volgens uw smaak en wensen. 


Benieuwd naar meer? 
Ontdek onze sleutel-op-de-deur nieuwbouwwoningen en –appartementen en contacteer uw bouwadviseur voor meer info. 

Kom langs in een kijkwoning of modelappartement in uw buurt en ontdek met eigen ogen hoe wij de klemtoon leggen op kwaliteit en afwerking. 

Kan het niet snel genoeg gaan?
U bent op zoek naar een nieuwbouwwoning of -appartement waar u snel kan intrekken? U wil op korte termijn verhuizen? Kies dan voor een woning al die wind- en waterdicht werd gebouwd. Dan stapt u in bij de afwerkingsfase. Kies uw vloeren, keuken, badkamer, … en wij regelen de rest.   

Erkend vastgoedmakelaar met BIV 205.106 (België), onderworpen aan de deontologische code BIV. Controle-instantie: BIV, Luxemburgstraat 16B, 1000 BRUSSEL. Plichtenleer: KB van 27 september 2006
Privacybeleid